základní část, 13. kolo
08.11.2009 12:30 CET
4 : 0
(4:0)

Reportáž

NAC Breda - Willem II 4:0

Breda potvrdila báječnou formu z minulých týdnů a na konto si připsala další cenné tři body. Proti Tilburgu se příliš nenadřela a bez problémů zvítězila 4:0. Tato výhra znamená, že postoupila v tabulce na šestou příčku, zatímco Willem se opět přiblížil sestupovým příčkám.

Domácí fotbalisté rozhodli celý zápas už během první půle, kdy padly všechny góly dnešního střetnutí. Willem toho příliš nepředvedl, což se potvrdilo již ve 13. minutě. Skóre otevřel zkušený obránce Kurt Elshot, který se prosadil nádhernou dalekonosnou střelou. Jeho nechytatelná rána vymetla pravý horní roh.

V 35. minutě přišel druhý přesný zásah Bredy. Po Gortnerově přímém kopu pálil Kees Kwakman a gólman Aerts už nedokázal zareagovat. Tilburg byl z vývoje zápasu zřejmě značně zaskočený, a tak se do žádného pořádného zakončení nedostal. Čtyři minuty před přestávkou navíc opět inkasoval. Leonardo prošel přes Csabu Fehera, centrem našel Amoaha, který z mále vzdálenosti si už věděl rady, jak zakončit.

Ani to ještě nebyl konec. Breda svému protivníkovi přibalila do šaten ještě čtvrtý gól. Leonardo si pohrál hned se dvěma obránci a levou nohou poslal míč do dolního pravého rohu.

Po změně stran se žádný mimořádný fotbal nehrál. Oba celky už tušily, jak tento zápas, dopadne, a tak se zbytečně nikam nehnaly. I přesto ale měli domácí hráči několik zajímavých šancí ke vstřelení dalších branek. Blízko gólu byl nejprve obránce Patrick Zwaanswijk, následně také útočník Matthew Amoah, jehož pokus hosté vykopli až z brankové čáry.

Autor: Tomáš Honajzer / football365.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele