základní část, 10. kolo
17.10.2009 19:45 CET
4 : 0
(2:0)

Reportáž

NAC Breda - SBV Vitesse 4:0

Po čtyřech prohrách v řadě konečně dokázala Breda zvítězit. Proti Vitesse, které zápas dohrávalo pouze v deseti lidech, bez větších problémů uhrála výsledek 4:0 a posunula se tak konečně v tabulce o něco nahoru. Nyní jí už patří sedmá příčka.

O všechny góly se sice v tomto zápase postarala Breda, ale nechybělo mnoho a hned z úvodu mohl jít Arnhem do vedení. Nicky Hofs zahrával přímý kop, v pokutovém území našel útočníka Nilssona, který ihned zakončil. Gólman Ten Rouwelaar ale předvedl báječný zákrok a hostujícího hráče vychytal.

Nicméně v 34. minutě dala o sobě vědět Breda a dopadlo to pro Vitesse hodně špatně. Po jednom z nebezpečných útoků zahrál v pokutovém území rukou van der Struijk a rozhodčí nařídil pokutový kop. K jeho zahrání se postavil De Graaf a v poklidu proměnil. Své vedení NAC dokázal ještě pojistit. Amoahova střela sice orazítkovala tyč, hlavička Kwakmana už ale skončila v síti.

I po změně stran to byla právě Breda, která vládla průběhu utkání a působila aktivněji. Gólman Velthuizen musel první nebezpečnou šanci domácích řešit hned v úvodních minutách, kdy se jej pokusil překonat Lurling. V tomto momentě se mu to sice ještě nepovedlo, ovšem v 60. minutě se již mohl radovat, jelikož zvýšil na 3:0. Ani s tímto stavem se ale domácí nespokojili a přidali ještě jeden přesný zásah. Své fanoušky potěšil opět Lurling.

Autor: Tomáš Honajzer / football365.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele