základní část, 14. kolo
21.11.2009 19:45 CET
3 : 3
(1:1)

Reportáž

NAC Breda - NEC Nijmegen 3:3

Nijmegen ve 14. kole Eredivie cestoval na půdu Bredy. Po devadesátiminutovém boji se oba celky rozešly po brankové přestřelce smírně 3:3.

Začátek utkání patřil hostům. Ti se do vážné šance dostali v 10. minutě a hned se mohli radovat z první vstřelené branky. Bjorn Vleminckx se uvolnil a v dobré pozici se nemýlil. Vedení si ovšem hosté dlouho neužili. O čtyři minuty později si totiž Wellenberg vstřelil vlastní branku a bylo vyrovnáno.

Fanoušci se těšili na brankové hody, avšak hra se zasekla. Byla nouze o fotbalové okamžiky. Hra se totiž proměnila ve fyzické souboje uprostřed hřiště. Naštěstí přišla druhá půle a útočný fotbal obou mužstev. Na tabuli svítila 54. minuta a k míči se dostal Ntibazonkiza, který se na hranici pětadvaceti metrů odhodlal ke střele, která skončila až za zády domácího brankáře.

Ovšem vedení si hosté znovu dlouho neužili. Osm minut uběhlo a domácí se mohli radovat z vyrovnání. V pokutovém území hostů se nejlépe zorientoval Amoah a tvrdou ranou srovnal skóre.

Hra se přelévala ze strany na stranu, avšak lepším týmem byl s blížícím se koncem domácí celek. Ten se také dočkal další branky, když v 78. minutě znovu zaúřadoval Amoah. Ovšem vedení domácím také dlouho nevydrželo. Přišla 82. minuta a skóre srovnával Ntibazonkiza.

Zdálo se, že oba střelci budou útočit na hattrick, avšak ani jednomu se to nepodařilo. Skórovat nezvládl ani jeden z jejich spoluhráčů, a tak utkání skončilo nerozhodně 3:3.

Autor: Petr Zajíc / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele