základní část, 19. kolo
24.01.2010 14:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

FC Groningen - FC Twente 0:0

Celkem utrápený výkon v podání Twente ukázalo mužstvo, které bojuje o zisk titulu. Na půdě Groningenu totiž celek z čela tabulky nedokázal předvést vůbec nic, a tak utkání spravedlivě skončilo remízou 0:0.

Oba celky začali otevřeně, avšak značná nepřesnost odsoudila všechny akce ještě před jejich začátky. První vážné šance se tak diváci dočkali těsně před přestávkou, a to z kopaček Pereze, když se perfektní individuální prací dostal až do zakončení, ve kterém ovšem selhal.

Poločas byl tedy bez branek a prakticky nic nenaznačovalo tomu, že by v tom druhém tomu mělo být jinak. Do druhého dějství naskočil více aktivněji domácí celek a plné hřiště bylo zejména útočníka Matavze, který usiloval o vedení svého celku. Bohužel však sám na všechno nestačil, a tak většinou vyhořel na hostující obraně.

S blížícím se koncem pomalu šlo vidět, že obě mužstva spíše počítají s remízovým stavem, avšak více to vadilo domácím. Ti se i přesto snažili o vstřelenou branku. V závěru se k dobré střele dostal Enevoldsen, avšak proti jeho pokusu byl hostující brankář připraven a stav se neměnil. Ten zůstal nezměněný až do samotného konce, a tak se oba celky rozešly smírně 0:0.

Autor: Petr Zajíc / soccernet.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Twente=kriza

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska měli prohrát...nepředvedli naprosto nic...už dlouho držet krok s PSV nebudou!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele