základní část, 15. kolo
13.12.2008 19:45 CET
1 : 2
(0:1)

Reportáž

Willem II - NEC Nijmegen 1:2

Willem doma přenechal všechny body Nijmegenu, který se posunul na sedmé místo.

Do výrazné šance se ve 12. minutě dostali domácí zásluhou přímého kopu Mehmeta Akguna. Ten po krátké příhře se Saidem Boutaharem mířil mimo branku.

Hosté se do lepší šance dostali ve 32. minutě, kdy se uvolnil Jhonny van Beukering. Šanci vyniknout mu však zmařil domácí brankář Maikel Aerts.

Hosté se ujali vedení ve 43. minutě zásluhou van Beukeringa. Po nenápadné střele, kterou vyslal Youssef El Akchaoui dorážel Bas Sibum. Ani on však nedokázal vstřelit branku a tak z další dorážky střílel právě van Beukering, který se již nemýlil.

Začátek druhé půle patřil jednoznačně hostům. Ti nedali domácím ani chvilku na odpočinek a tlačili se do útoku ve snaze vstřelit druhou branku.

To se jim povedlo v 57. minutě, když se uvolnil van Beukering a našel nabíhajícího Rachida Bouaouzana. Ten si zpracoval míč, pohrál si s Arjanem Swinkelsem a svou střelou pokořil Aertsa.

Domácí se vrátili do hry až v 80. minutě. Po rohovém kopu skóroval Rens Van Eijden a dal aspoň malou příležitost domácím fanouškům k radosti.

Willem II se nakonec mohl radovat ze zisku alespoň jednoho bodu, avšak čtyři minuty před koncem svou šanci nevyužil Said Boutahar, a tak si hosté odvážejí vítězství 1:2.

Autor: Petr Zajíc / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele