základní část, 27. kolo
14.03.2009 19:45 CET
0 : 2
(0:1)

Reportáž

Willem II - FC Twente 0:2

FC Twente prodloužilo svojí sérii neporanitelnosti už na sedmnáct zápasů a na vedoucí Alkmaar ztrácí osm bodů. Twente vyhrálo na půdě podprůměrného Willemu II 2:0, když se o branky postarali N'Kufo a Arnautovič.

Hostující Twente rozhodlo o svém vítězství už na začátku utkání a v závěru zápasu přidalo důležitý druhý gól. Hosté se mohli ujmout vedení už v první minutě utkání, Arjan Swinkels nebezpečně vypálil a dobíhajícímu N’Kufovi byl odmáván ofsajd.

The Tukkers otevřeli skóre utkání v deváté minutě. Kenneth Perez přihrál Swinkelsovi, který ještě posunul na N’Kufa, a ten už se zakončením neměl žádné problémy. Hosté vedli 1:0. Také Willem II Měl dobré příležitosti ke skórování, Ibad Muhamedu vedl rychlý protiútok, jeho zakončení brankář Nikolaj Michajlov zneškodnil.

Domácí pokračovali v šancích a brankář Michajlov se musel ohánět. Nicméně v závěru utkání Tukkers svoje vedení zdvojnásobili. Edson Braafheid předvedl pohlednou akci, na jejímž konci byl Arnautovič, který zhruba z deseti metrů pečetil na konečných 2:0.

Autor: Ondřej Linhart / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele