základní část, 12. kolo
23.11.2008 14:30 CET
3 : 0
(3:0)

Reportáž

Willem II - FC Groningen 3:0

Ve dvanáctém kole nejvyšší holandské soutěže přivítal domácí Willem II hosty z Groningenu. Utkání nám přineslo tři branky, mnoho sněhu a dalo by se říci překvapivé vítězství domácích.

Do utrkání vstoupili jednoznačně lépe hráči z Tilburgu a už v 15. minutě otevřel brankový účet Mehmet Akgün, který s překonáním brankáře Luciana neměl větší problém.

Po dalších pěti minutách zvýšil vedení domácích povedenou akcí Frank Demouge, když ho parádní přihrávkou našel Jens Janse. Poté bylo utkání přerušeno kvůli silnému sněžení. Po krátké přestávce mohl zápas znovu pokračovat.

Odpočinek lépe prospěl domácím, když se ve 29. minutě znovu uvolnil Jense a poslal Demougeho, ten se zakončením neměl problém a poslal domácí do tříbrankového vedení.

Po poločase utkání nenabídlo prakticky nic, akorát zbytečné vyloučení Marcuse Berga v 90. minutě, který nezvládl prohru svého celku.

Zhruba 13 500 diváku vidělo vskutku nudný fotbal. Dalo by se s jistotou říci, že ti, co zůstali doma, udělali lépe. Groningen tedy ve 12. kole zaváhal a díky porážce propásl šanci dotáhnout se na čelo tabulky.

Autor: Petr Zajíc / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele