základní část, 7. kolo
25.10.2008 19:45 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Willem II - BV De Graafschap 1:1

Willem II Tilburg nakonec dokázal v zajímavém duelu s De Graafschapem vyválčit alespoň bod za remízu 1:1 a alespoň na několik hodin se posunul na devátou pozici. De Graafschap, který na Willem II Stadion vedl od 17. minuty díky Jasonovi Oostovi, je prozatím 13. Za domácí v 68. minutě srovnával Frank Demouge.

První vážnější akce zápasů hned skončila brankou. Po dobré individuální akci Geerta den Oudena se z blízka nemýlil Jason Oost a po sedmnácti minutách poslal hosty do vedení. Willem II se snažil rychle odpovědět, ale oba pokusy Demougeho zlikvidoval brankář Heijblok. Nakonec to byl De Graafschap, který mohl navýšit vedení, ale trestný kop Jungschlagera lapil Aerts. Chvíle domácího brankáře ale teprve přišla, o minutu později, po půl hodině hry. Skvělý zákrok totiž Aerts vytáhl proti pokusu Oosta, jenž pálil z hranice penalty.

Domácím se naskytla výborná příležitost ke srovnání ve 36. minutě, kdy jim byla po útočném snažení odpískána penalta. Jenže Frank Demouge nechal vyniknout brankáře Heijbloka a penaltu nedal. Atraktivní první poločas vyvrcholil dělovkou hostujícího Rogiera Meijera, kterou musel gólman Aerts vyrážet na břevno.

Břevno zařinčelo také hned v úvodu dějství druhého, kdy do něj míč napálil Demouge. Willem II se branky nakonec dočkal v 68. minutě, kdy si aktivní Demouge našel prostor ve vápně a prostřelil Heijbloka. V samém závěru ještě mohli domácí o bod přijít, ale podržel je brankář Aerts.

Autor: Ondřej Holzman / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele