základní část, 23. kolo
15.02.2009 14:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Sparta Rotterdam - SBV Vitesse 0:0

Bezbrankovou remízu a převážně nudné představení shlédli návštěvníci, kteří zavítali dnes po poledni na zápas domácí Sparty s rozjetým Vitesse.

Už od samého začátku byla znát na hostujících hráčích pohoda z předchozích kol. Ti se do dobré šance dostali už v páté minutě zásluhou Dalibora Stevanovice. Ten se dostal do dobré střelecké pozice, avšak na jeho střelu byl domácí brankář Cassio připraven.

Zanedlouho o sobě dali vědět i domácí. Erik Falkenburg se proháčkoval skrze bránící hráče Vitesse a svou střelou vyzkoušel pozornost Pieta Velthuizena v brance hostí.

Do dobré šance se dostal Nicky Kuipers. Ten však svou střelou mnoho práce domácímu brankáři nenadělal. Ihned po něm se míče zmocnil znovu hostující hráč, tentokrát Domingues De Souza Claudemir, ale ani on svým pokusem brankový stav nezměnil.

To bylo však z první půle vše. Do té druhé vstoupili lépe domácí hráči. K míči se dostal aktivní Falkenburg a svou střelou výrazně otestoval hostujícího brankáře.

Z druhého dějství uteklo necelých deset minut a do solidní šance se dostal hostující Rogier Molhoek. Ovšem i on narazil na pozorného Cassia, a tak stav zůstal stále 0:0. Po něm se o slovo přihlásil Rydell Poepon. Ani on však nedokázal prolomit střeleckou nemohoucnost tohoto utkání.

Poepon měl šanci strhnout vítězství na stranu domácích sedm minut před konce hrací doby, jeho střela postrádala jak rychlost, tak i pořádnou přesnost.

O poslední šanci zápasu se poté postaral z řad Vitesse spíše nevýrazný Lasse Nilsson. Ten prošel přes bránící hráče a ve slibné střelecké pozici pouze vyzkoušel pozornost domácího brankáře.

Autor: Petr Zajíc / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele