základní část, 4. kolo
28.09.2008 14:30 CET
2 : 2
(1:0)

Reportáž

Sparta Rotterdam - Roda JC 2:2

Oslabení fotbalisté Sparty Rotterdam uhráli cennou remízu v domácím střetnutí s Rodou Kerkrade. Vzhledem k průběhu zápasu však měli na víc, neboť se v zápase dvakrát ujali vedení a o tři body je připravila až branka Cissého ze 66. minuty.

Fotbalisté z přístavního města nastoupili do utkání bez sedmi opor, na jejich hře jako by se to však nijak výrazně neprojevovalo. Už ve 13. minutě si vypracovali možnost přímého kopu, který Arne Slot posadil přímo na nohu Arne Poepona, jehož střela skončila až za zády brankáře Castra. Vyrovnání se hosté dočkali hned zkraje druhé půle, když Matondo posunul míč na Bodora, který krásnou ranou z rohu vápna nedal gólmanu Varkevisserovi žádnou šanci.

Hosté se však z nerozhodného stavu neradovali příliš dlouho. Uběhly necelé tři minuty a domácí opět vedli. Střelu Disselse ještě dokázal Castro vyrazit, ale pouze k nohám dobíhajícího Joshuy Johna, pro něhož už nebyl problém usměrnit míč do poloodkryté klece. Sparta si i nadále vytvářela před bránou soupeře místy až drtivý tlak, jenže místo proměnění některých šancí přišel trest v podobě vyrovnání. K velkému sólu se v 66. minutě nadechl Sekou Cissé, a uzavřel tak skóre utkání na konečných 2:2. Žádnou velkou příležitost už diváci v Rotterdamu neviděli a tak se oba týmy rozešly s ziskem jednoho bodu.

Autor: Radek Barkman / www.soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele