základní část, 32. kolo
24.04.2009 20:45 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Sparta Rotterdam - BV De Graafschap 0:0

Souboj o záchranu mezi Spartou Rotterdam a De Graafschapem skončil remízou, jenž nahrává rozhodně více domácím, kteří mají momentálně čtyřbodový náskok na sestupové pozice. Zato De Graafschap zůstává poslední a prvoligová hladina se za ním pomalu uzavírá, i když rozhodnuto zatím není o ničem.

Hosté potřebovali více vyhrát a od toho se z jejich strany také odvíjel začátek utkání. Byli totiž aktivnější, více se tlačili před soupeřovu branku a měli také první příležitost. V 17. minutě vypálil z poměrně slušné vzdálenosti Jordy Buijs, projektil ovšem skončil na tyči. Čtyři minuty nato přišla šance také na domácí straně, Donovan Slijngard si ovšem neporadil s dobrým centrem a vypálil mimo.

Domácí se poté dostali do hry, ve 35. minutě zahrál dobrý přímý kop Joshua John, před brankou úřadující Karim Touzani ovšem nedokázal překonat hostujícího brankáře Erika Heijbloka. Na opačné straně hřiště to zkoušel hlavou Ben Sahar, na bezgólovém stavu ovšem nic nezměnil.

Po změně stran se dostal do šance domácí Joey Godee, Heijblok si ovšem s jeho pokusem poradil, za hosty se připomněl opět Sahar, ale domácí strážce tří tyčí Cássio se překvapit nenechal. Během druhé půle se utkání propadlo do naprosté šedi, jedinou šanci ve zbytku utkání měl domácí Slot, ale Heijblok se vyznamenal. Podprůměrné utkání tak skončilo bez branek.

Autor: Petr Vaněček / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele