základní část, 5. kolo
04.10.2008 18:45 CET
2 : 2
(0:1)
Stadión:
Gelredome, Arnhem

Reportáž

SBV Vitesse - Willem II 2:2

Frank Demouge zachránil brankou v nastavení pro Willem II Tilburg alespoň bod. Vitesse Arnhem tak stále čeká na první vítězství v sezoně, ke kterému mu nepomohlo ani vyloučení Jense Janseho z 52. minuty, přestože ve druhém dějství dokázali otočit vývoj utkání.

Domácí Vitesse nevkročilo do sezony vůbec dobře a podobný start mělo i dnešní utkání. Po patnácti minutách už totiž Vitesse prohrávalo. Centr Ibrahima Kargba hlavičkou zužitkoval Danny Schenkel a otevřel skóre. Domácí fotbalisté se snažili směrem dopředu něco vymyslet, ale vše nakonec zůstalo pouze u střel Alexandera Buttnera, Van Wolfswinkela a Rogiera Molboeka, s nimiž si poradil brankář Maikel Aerts.

Arnhem nakonec udeřil hned po přestávce, když po několika sekundách hry vyslal Kolk Van Wolfswinkela a ten přesnou ranou do levého horního rohu vyrovnal. O pět minut později se navíc nechal po druhé žluté kartě vyloučit hostující Janse a Vitesse vycítilo šanci. Remízový stav nevydržel příliš dlouho, skóre se na světelné tabuli již potřetí měnilo v 56. minutě. Tilburskému Schenkelovi se totiž hlavičkou nepodařilo odvrátit míč, čehož využil Hofs a poslal Arnhem do vedení. Hráči Willemu II se snažili s výsledkem něco udělat, ale v cestě jim vždy stál brankář Velthuizen. Když už se zdálo, že se Vitesse dočká prvního vítězství, udeřil v nastaveném čase Frank Demouge a zhatil všechny naděje domácích.

Autor: Ondřej Holzman / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele