základní část, 19. kolo
25.01.2009 12:30 CET
0 : 0
(0:0)
Stadión:
Gelredome, Arnhem

Reportáž

SBV Vitesse - NEC Nijmegen 0:0

Bod za bezbrankovou remízu si na své konto připsali hráči Vitesse, když se rozešli smírně s NEC Nijmegen.

Začátek utkání patřil překvapivě domácím hráčů, kteří se mohli již ve třetí minutě ujmout vedení. K míči se dostal Mads Junker, poradil si s bránícím El Akchaouiem a prověřil svou tvrdou ranou hostujícího brankáře Gabora Babose. Ten si s jeho střelou poradil.

Poté přišla opravdu nudná část utkání bez jakékoliv vážnější šance. Oba týmy nechtěly inkasovat, a proto zvolily přímo defenzivní rozložení sil.

Do druhé půle šli znovu lépe domácí. Tentokrát se do šance dostal Hofs. Ten si výborně zpracoval míč na hranici šestnáctky a svou střelou zaměstnal Babose. Ani teď se však skóre neměnilo.

Poté se však probudili i hosté a to zásluhou Base Sibuma. Ten se proháčkoval domácí obranou, avšak svou střelou pouze vyzkoušel pozornost Pieta Velthuizena.

Blížil se konec zápasu a byli to překvapivě domácí, kteří chtěli urvat všechny tři body. Stevanovic se těsně pře závěrečným hvizdem dostal do těsné blízkosti ke Babosovi. Ani z této doslova stoprocentní brankové šance branka nepadla.

Utkání poté bylo ukončeno, a tak se oba celky rozešly smírně po remíze 0:0.

Autor: Petr Zajíc / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele