základní část, 17. kolo
27.12.2008 20:45 CET
3 : 1
(2:0)
Stadión:
Gelredome, Arnhem

Reportáž

SBV Vitesse - FC Volendam 3:1

Kouč Vitesse Hans Westerhof se pravděpodobně zachránil na lavičce arnhemského klubu poté, co jeho svěřenci porazili poslední Volendam a alespoň na chvíli unikli sestupovým vodám.

Vitesse nechtělo ponechat nic náhodě a hned od prvních minut útočilo. Vše se zúročilo v 7. minutě, kdy po dobré kombinaci otevřel skóre Alexander Buttner. Volendam si první šanci schoval na 23. minutu. Kelvin Maynard předvedl skvělé sólo, ale nakonec nedokázal přesně zakončit. Za neproměněnou šanci poslední tým ligy draze zaplatil. Brankář Jeroen Verhoeven předvedl obrovskou hrubku, když míč nakopl pouze ke Kolkovi, jenž z 25 metrů zvyšoval do prázdné brány.

Volendam sice zdramatizoval duel osm minut po přestávce, kdy Sheotahulovův centr za brankářova záda hlavičkou usměrnil Platje. Stejný hráč mohl o deset minut později vyrovnat, ale gól mu nebyl uznán kvůli ofsajdu. O chvilku později to opět mohlo být 2:2, jenomže Bootsův pokus na brankové čáře vykopl Van der Struijk. Vitesse si nakonec pojistilo vítězství osm minut před koncem, přesným střelcem se stal Mads Junker.

Autor: Ondřej Holzman / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele