základní část, 11. kolo
16.11.2008 14:30 CET
1 : 1
(0:1)
Stadión:
Gelredome, Arnhem

Reportáž

SBV Vitesse - AZ Alkmaar 1:1

Zajímavé střetnutí mezi Vitesse Arnhem a AZ Alkmaar přinesl víkendové 11. kolo Eredivisie.

Do zápasu vtrhli hosté jako uragán a hned začali určovat tempo hry. Přesto však svou převahu nedokázali gólově vyjádřit dříve než v 18. minutě, když se zásluhou Ariho dostal AZ do vedení.

Během prvního poločasu se pomaličku hra vyvážila a do hry se dostával i domácí tým. Po šanci Santiho Kolka se blýsknul perfektním reflexivním zákrokem brankář AZ Sergio Romeo.

Romeo musel znovu zasahovat, když se po rohovém kopu domácích dostal do brankové příležitosti Rogier Molhoek. Ten však zbrkle zakončoval a brankáři ulehčil situaci.

Domácí se přesto dočkali vytouženého vyrovnání, když zodpovědnost na sebe vzal Kolkka a svou střelou překonal brankáře AZ Alkmaar.

Utkání se poté dohrávalo v klidném tempu bez vážnějších akcí. Alkmaar však usiloval o získání plného počtu bodů. Nakonec se však oba celky muselz smířit s remízou 1:1 a body si rozdělili.

Autor: Petr Zajíc / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele