základní část, 14. kolo
06.12.2008 19:45 CET
3 : 0
(1:0)

Reportáž

Roda JC - SBV Vitesse 3:0

Roda se pořádně obula do záchranářských prací a v dnešním zápase si připsala důležitý skalp v podobě vítězství 3:0 nad hostujícím Vitesse.

V utkání začali jasně dominovat hned od úvodního hvizdu domácí. Už v páté minutě mohl brankový účet otevřít Ruud Vormer. O pár minut později vystrašil Velthuizena svou akcí Boldiszar Bodor. Ten však svou střelou zpoza vápna trefil pouze břevno.

Ve 32. minutě se však domácí už mohli radovat. Do akce se dostal Jeanvion Yulu-Matondo po výborné přihrávce Anouara Hadouira. Matondo nedal hostujícímu brankáři žádnou šanci. Do konce prvního poločasu žádný s týmu neukázal ale alespoň sebemenší šanci.

Začátek druhé poločasu byl v režii domácích. Ti už ve 49. minutě zásluhou Matodnova centru na volného Willema Nanesena vedli 2:0. O sedm minut později byli hosté sraženi do kolen. Běžela 56. minuta a Jan-Paul Saeijs získal míč, našel nabíhajícího Hadouira. Ten si zpracoval balon a ranou z dobrých 20 metrů potřetí překonal Velthuizena.

Hosté se však pokusili o návrat do hry. Půlhodiny před koncem se do slibné šance dostal Rogier Molhoek, avšak Bram Astro v brance domácích si s jeho pokusem poradil.

Utkání skončilo jasným vítězstvím Rody 3:0 a díky zisku tří bodů se domácí posunuli na 14. pozici právě před Vitesse.

Autor: Petr Zajíc / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele