základní část, 28. kolo
21.03.2009 18:45 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

NEC Nijmegen - Willem II 0:0

NEC Nijmegen doma zaváhal proti Willem II a tak po devadesáti minutách na tabuli svítil nerozhodný stav 0:0.

Začátek utkání patřil podle očekávání domácímu favoritovi. Ten se do první velké šance dostal zásluhou Dennise Rommedahla, který z dobré střelecké pozice nedokázal svým pokusem překonat hostujícího brankáře Maikela Aertsa. Poté o sobě dali vědět i hostující celek, když se v polovině prvního poločasu do dobré příležitosti dostal Frank Demouge. Ten přebral dobrý míč od Arjana Swinkelse a ranou přímo z voleje prověřil pozornost domácího brankáře Gabora Babose. O pár minut později to však byli zase domácí, kteří usilovali o otevření brankového účtu. Tentokrát o sobě dal vědět Bas Sibum, ale ani on nedokázal hostujícího brankáře překonat. Domácí se tedy ujali iniciativy v zápase a postupným tlakem útočili na branku Tilburgu. Další dobrá šance přišla s koncem prvního poločasu, když se ze třiceti metrů do míče opřel Saidi Ntibazonkiza, ale ani tentokrát se stav neměnil.

Druhý poločas začal naopak lépe pro hostující Willem II. Nejdříve se o slovo přihlásil Mohamed Messoudi, avšak jeho pokus skončil vysoko nad. Po něm se o další střelu pokusil Demouge, ale ani on nemířil přesně. Na řadu tedy přišli znovu domácí a znovu to byl Ntibazonkiza, který se po dobré přihrávce Lasse Schona ocitl ve velmi dobré pozici. Tu však nedokázal domácí útočník využít a branku z dobré pozice přestřelil. Blížil se konec druhého dějství a tedy i celého utkání, když se do dobré pozice dostal hostující Ibrahim Kargbo a to díky chybě domácího Lorenza Davidse. Ani tentokrát se však brankový účet neotvíral.

Autor: Petr Zajíc / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele