základní část, 2. kolo
14.09.2008 14:30 CET
1 : 3
(0:0)

Reportáž

NAC Breda - Willem II 1:3

Dva góly Franka Demouge pomohly Tilburgu k překvapivé výhře na půdě Bredy a hosté jen tak potvrdili výborný start do letošního ročníku. Po výhře nad Ajaxem si tak tým, který se loni sotva zachránil, vybudoval dobrou pozici pro další utkání.

Přesto však hosté zrovna ideálně nezačali a jejich gólman Aerts hned v úvodu utkání zazmatkoval a poslal míč přímo pod nohy Lurlinga, jenže ten vystřelil vedle branky. Zřejmě největší příležitost první půle měli domácí v 35.minutě, ale Amoaha vychytal v dobré šanci Aerts. Do další šance se dostal po centru Lurlinga Penders, proti však byl útočník hostí Akgun, který odvrátil míč do bezpečí.

Tilburg se po přestávce prezentoval jako úplně jiné mužstvo a v 53. minutě mohl jít do vedení zásluhou Davida Schenkela, jenže jeho hlavička orazítkovala pouze břevno domácí brány. O čtyři minuty později však již bylo v hostujícím táboře veselo. Na dobře zahraný roh v podání Boutahara si naskočil Demouge a Tilburg vedl 1:0.

Náskok byl záhy dvoubrankový. Feher stáhl v pokutovém území Boutahara a nařízenou penaltu s přehledem proměnil opět Demouge, jenž tak zaznamenal třetí gól ve dvou utkáních. Razítko na výhru svého celku pak přidal v 76. minutě Muhamadu po hrubém zaváhání domácí obrany při rohovém kopu. V samotném závěru utkání se gólu dočkala také Breda, když přihrávku Kwakmana využil Amoah a uzavřel tak skóre utkání na konečných 1:3.

Autor: Radek Barkman / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele