základní část, 25. kolo
28.02.2009 19:45 CET
3 : 1
(1:1)

Reportáž

NAC Breda - Sparta Rotterdam 3:1

Breda si po zápase se Spartou Rotterdam připsala důležité vítězství 3:1, když potvrdila roli favorita a minimálně do neděle se posunula na sedmou pozici.

Začátek utkání patřil jednoznačně favoritovi. Ten se ihned od úvodního hvizdu do svého soupeře zakousl a nutil protihráče k chybám. Do první velké šance se dostali domácí v běžící patnácté minutě. Anthony Lurling si výborně pohrál s míčem a dokázal projít přes několik bránicích hráčů, nahrál volnému Patricku Mtiligovi, který okamžitě našel nabíhajícího Nourdina Boukhariho. Ten svou šanci zvládl na výbornou a poslal domácí do vedení.

Z toho se však domácí neradovali příliš dlouho a o šest minut později se do slibné šance dostali hosté zásluhou Edouarda Duplana, který svou šikovností vybídl k vyrovnání Ruuda Knola. Ten danou situaci zvládl a v 21. minutě se začínalo prakticky od znova.

Celý první poločas se poté hrálo převážně ve středu hřiště a žádné vyložené šance nepřicházely. Necelých osm minut před poločasem o sobě dali znovu vědět domácí. Přesněji Boukhari, který se postavil ke svému volnému přímému kopu. Bohužel pro něj jej však poslal přímo do zdi a branku hostí tak neohrozil.

Do druhého poločasu se domácí vrhli po hlavě a bylo znát, že s remízovým stavem nejsou v žádném případě spokojeni. Nejdříve se do slibné šance dostal Anthony Lurling. Jeho pokus však Cassio v brance hostů zkrotil.

Poté se hra znovu uklidnila, avšak ne na dlouho. Přišla 76. minuta a rohový kop Joonase Kolkky, na který si nejvýše naskočil Rob Penders a poslal domácí znovu do vedení.

Hosté nic kloudného už vymyslet nedokázali a jejich laxnosti v obraně využil v nastaveném čase Feher, který upravil na konečných 3:1.

Autor: Petr Zajíc / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele