základní část, 23. kolo
14.02.2009 20:45 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

NAC Breda - Roda JC 1:0

Další sobotní utkání 23. kola skončilo výhrou favorita na domácím hřišti, když Breda dokázala zdolat Rodu v poměru 1:0.

Utkání začalo ve vlažném tempu a oba celky spíše vyčkávali s čím přijde soupeř. První větší šance se diváci mohli dočkat až ve 34. minutě a to zásluhou hostujícího Anouara Hadouira. Jeho střela postrádala více štěstí a tak pouze orazítkovala tyč domácí branky, kterou hájil Jelle ten Rouwelaar.

Poté přišla velká šance na straně domácích hráčů z kopaček Fouada Idabdelhaye. Ten si pohrál s hostující obranou a svým lobem překvapil i samotného brankáře Brama Castra. Naštěstí pro něj však střelecký pokus mířil příliš vysoko.

Následovala 42. minuta a výborná střelecká pozice ze strany domácích. V té se ocitl osamocený Nourdin Boukhari a svou nekompromisní střelou poslal domácí do vedení.

Po příchodu z kabin se domácí znovu chopili iniciativy a usilovali o druhou branku. To nezvládl hostující Davy De Fauw a v 53. minutě si svým tvrdým zákrokem vykoledoval rovnou červenou kartu.

Hosté se poté uzamkli na vlastní polovině a jen sporadicky vyzkoušeli pozornost domácí obrany. Ale ani Breda nepředváděla oslnivý fotbal a početní převahu nemohla nijak využít. Do jediné vážnější šance druhého poločasu se tak ke konci dostal aktivní Boukhari. Ten svou střelou však rozezvonil pouze břevno hostující branky.

Roda tedy nezvládla své další vystoupení a vybudovala si již čtyřbodovou ztrátu na záchranu.

Autor: Petr Zajíc / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele