základní část, 12. kolo
22.11.2008 18:45 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

NAC Breda - NEC Nijmegen 1:1

NAC Breda se alespoň na pár hodin osamostatnila na čele tabulky nizozemské Eredivisie, přestože pouze remizovala s Nijmegenem 1:1. Domácím zajistil zisk alespoň jednoho bodu Edwin De Graaf, jenž vyrovnával po přesné trefě Lasse Schöneho.

První hrozbu duelu přinesl centr domácího Matthewa Amoaha, na jehož konci byl Anthony Lurling. Jeho střela ovšem pouze trefila tyč. Další akci Bredy opět založil Amoah, který po dvaceti minutách vyslal De Graafa, ale také ten v zakončení selhal. O minutu později mohla branka padnout na druhé straně, ale proti střele Tima Janssena se vytáhl domácí gólman Rouwelaar. Nijmegen ale nakonec úvodní branku duelu vstřelil jen o pár minut později, ve 28. minutě. Bas Sibum našel Schöneho, jenž střelou do růžku poslal hosty do vedení.

Breda se ve druhém poločase snažila vyrovnat a kýžená branka přišla v 58. minutě. Elshot nacentroval míč, který do branky hlavičkou uklidil Edwin De Graaf. Tři body pro Nijmegen nakonec ještě mohl získat Schöne, ale hned dvakrát ztroskotal na brankáři Rouwelaarovi.

Autor: Ondřej Holzman / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele