základní část, 9. kolo
01.11.2008 19:45 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

NAC Breda - FC Groningen 1:0

Breda se stále pohybuje na příčkách nejvyšších, dnešní zisk tří bodů jí brankou v závěru utkání zajistil Rob Penders. Domácí se po porážce Groningenu tak bodově dotáhli na dvojici Alkmaar, Ajax.

Utkání mohlo vypadat úplně jinak, kdyby parádní zákrok proti Lovreově střele již po třech minutách nevytáhl domácí gólman Jelle Ten Rouwelaar. Breda si první šanci vypracovala ve 25. minutě, ale Feherův centr z trestného kopu hlavičkou neusměrnil přesně Kees Kwakman. Domácí svou převahu mohli brankově potvrdit v závěru úvodního dějství, když z 25 metrů předvedl senzační volej Csaba Feher a pořádně brankáři Lucianovi zavařil.

Druhý poločas se již odehrál plně v režii domácí Bredy, která ovšem nebyla schopna vstřelit rozhodující branku. Po hodině hry byl blízko Kurt Elshot, ale nakonec jeho pokus zamířil vedle. O pár minut později hlavičkoval Penders, jenže také nepřesně. V 83. minutě se ale již nezmýlil. Kwakmanův trestný kop byl odražen k před brankou stojícímu Amoahovi, jehož střelu ještě Luciano zlikvidoval, na dorážku Penderse byl již krátký.

Autor: Ondřej Holzman / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele