základní část, 33. kolo
03.05.2009 14:30 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

NAC Breda - BV De Graafschap 0:1

De Graafschap dokázal nemožné a znovu oživil naději na záchranu v nejvyšší soutěži Holandska, když na půdě ambiciózní Bredy dokázal po vyrovnaném výkonu vyhrát brankou v samotném závěru těsně 1:0.

Utkání by také však mohlo místo přívlastku "překvapivé" nést spíše jiný a to "nudné". Samotný duel nanabídl v podstatě nic. Útočný fotbal jakoby zůstal v šatnách obou celků a diváci, kteří si našli cestu na Rat Verlegh Stadion, opouštěli tribuny již během první půlhodiny hry. První větší šance přišla z kopaček domácí Bredy. Ellery Cairo si zpracoval míč a pohotovou ranou vyzkoušel pozornost Erika Heijbloka v brance hostů. Další domácí šance přišla o pár minut později, když se dobrou střelou z přímého kopu prezentoval Joonas Kolkka, ale ani on nevyzrál na kvalitního Heijbloka.

Tím skončil nudný první poločas a na řadu přišel druhý. Zbývající diváci si od něj slibovali více šancí a nějaké ty branky. Druhý poločas však začal stejně jako první a tím zklamal všechny přítomné. Aktivitou začali spíše hýřit hostující hráči. Chuť do fotbalu byla vidět na mladíkovi Saharovi, který několikrát zamněstnal obranu domácích, avšak ani jednou nemířil přesně. Na řadu tedy přišel samotný závěr utkání a hosté vycítili šanci urvat všechny tři body. Ztupňovali tedy svůj tlak a v devadesáté minutě se k míči dostal hostující Joep van den Ouweland , ten svým přesným centrem našel volného Ousamu Assaidiho, který dokázal poslat hosty do vytouženého vedení. Utkání hned na to skončilo a tak se hosté mohli radovat z velice cenného vítězství.

Autor: Petr Zajíc / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele