základní část, 25. kolo
01.03.2009 14:30 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

FC Volendam - NEC Nijmegen 1:1

NEC Nijmegen ve Volendamu prohrával po celý zápas. Senzaci však nedovolil a v nastaveném čase dokázal Nijmegen srovnat.

Volendam zase své domácí utkání zostra již od samého začátku. A právě domácí hráč se postaral o první rozruch v hledišti, když se Rowin Van Zaanen opřel do své střely a Gabora Babose v brance hostí náležitě prověřil.

Uběhlo několik minut a i hosté dali dobrou šancí o sobě vědět. Běžela 24. minuta, když se míče chopil Lorenzo Davids. Proháčkoval si to až k domácí brance, ale svou střelou nedokázal překonat Jeroena Verhoevena , který svým dobrým zákrokem neinkasoval.

První poločas skončil po fotbalové nudě 0:0 a na řadu přišlo druhé dějství. Do toho domácí vtrhli jako uragán a po necelých deseti odehraných minutách se dostal do slibné šance. V 54. minutě se k míči dostal volný Rowin Van Zaanen a okamžitě poslal svého spoluhráče Melvina Platje do slibné šance. Ten se s ničím nepáral a poslal domácí do překvapivého vedení.

Iniciativu poté převzal Nijmegen. Volendam se zmohl pouze na bránění, které mu vycházelo a tak po zbytek zápasu nepřišla žádná šance.

Blížil se konec utkání a domácí pomaličku sahali po senzačním vítězství. Proti byl však hostující Youssefe El Akchaoui, který poslal perfektní pas na rozeběhnutého Milano Koenderse. Ten už jen lehce překonal domácího brankáře a vyrovnal.

Díky brance v nastaveném čase tak hosté vybojovali aspoň remízu, přičemž i ta se v jejich situaci počítá spíš jako porážka.

Autor: Petr Zajíc / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele