základní část, 18. kolo
18.01.2009 14:30 CET
0 : 2
(0:1)

Reportáž

FC Volendam - AZ Alkmaar 0:2

Alkmaar si udržel tříbodový náskok na čele tabulky poté, co pohodlně přehrál poslední Volendam. Jeho ztráta na dně tabulky se tak opět navýšila. V dresu AZ se trefili Ari a David Mendes Da Silva.

Volendam sice začal sympaticky, ale po chvíli se diktování tempa ujal hostující favorit. Po jedenácti minutách převahu Alkmaaru potvrdil přesnou hlavičkou Ari - 0:1. Volendam po půlhodině hry málem vyrovnal, ale Tuypova střela nakonec olízla břevno. O pár minut později přišla další šance domácích, ale tentokrát se vyznamenal Romero.

AZ si mohlo vedení pojistit pět minut po přestávce, ale Stijn Schaars hlavičkoval zblízka vedle. Za neproměněnou šanci mohli vzápětí pykat, jenomže Paul de Lange odražený míč napálil nad břevno. Čtvrthodiny před koncem pálil z 25 metrů De Zeeuw, ale trefil pouze tyč. O čtyři minuty už ale hosté konečně vstřelili kýženou pojišťující branku, když De Zeeuw akrobaticky připravil míč pro Mendese a ten se nemýlil. Volendam mohl dát alespoň jednu branku, ale čtyři minuty před koncem se blýskl dobrým zákrokem Romero.

Autor: Ondřej Holzman / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele