základní část, 2. kolo
13.09.2008 19:45 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

FC Twente - NEC Nijmegen 1:1

Twente Enschede nedokázalo ani ve druhém zápase letošní Eredivisie udržet vedení a v závěru znovu inkasovalo. Tentokrát se o body muselo dělit s Nijmegenem. Za domácí se po půl hodině hry trefil Eljero Elia, jenomže zisk tří bodů pro McClarenův výběr překazil Joel Tshimabma.

Domácí hráči začali aktivně a hned po třech minutách připravil gólovou pozici pro Romana Dennebooma N'Kufo, jenomže domácí borec nezakončil příliš povedeně. O šest minut později zahrozil Tiote, ale branku přestřelil. Brakář Twente Sander Boschker musel poprvé zasahovat po jedenácti minutách a byl úspěšný, střelu Lorenza Davidse vyrazil. Skóre nakonec doznalo změny ve 29. minutě. Domácí obránce Edson Braafheid našel Eliu, jenž se probil mezi třemi protivníky a přesně zakončil.

Ve druhém poločase si Nijmegen vytvořil několik dobrých příležitostí, jenomže žádnou nedokázal využít. Van Beukering i Ramon Zomer byli neúspěšní, podobně jako Youssef El-Akchaoui. Čtvrt hodiny před koncem se opět musel činit domácí gólman, ale nájezd Rachida Bouaouzana ještě zlikvidoval. Nakonec ale v samém závěru kapituloval, když se trefil střídající 19letý mladíček Tshibamba a rozhodl o dělbě bodů.

Autor: Ondřej Holzman / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele