základní část, 23. kolo
14.02.2009 19:45 CET
2 : 1
(2:1)

Reportáž

FC Twente - FC Volendam 2:1

Poslední Volendam sice na hřišti Twente překvapivě vedl, ale poté brzy inkasoval červenou kartu a už jen přihlížel, jak soupeř otáčí skóre. Twente se podařilo zásluhou branek Arnautoviče a N'Kufa ještě do konce prvního poločasu otočit na 2:1 a tímto výsledkem skončilo i celé utkání.

Pouhých šest minut po startu se Volendam ujal překvapivého vedení. Perez totiž v pokutovém území fauloval Meijerse a hlavní sudí daroval hostům penaltu. Tu proměnil Paul de Lange - 0:1. Twente mohlo rychle odpovědět, ale Blaise N'Kufo hlavičkou trefil pouze tyč. Branková konstrukce zaduněla i na druhé straně, když zastavila pokus Mathieua Bootse. Pravděpodobně rozhodujícím faktorem zápasu byla 19. minuta, kdy už druhou žlutou kartu inkasoval Koning a dlouhých 70 minut oslabil svůj tým.

O devět minut později využil celek z Enschede přesilovku poprvé, když si na Perezův pas naběhl Marko Arnautovič a vyrovnal na 1:1. Ve 35. minutě už na ukazateli skóre svítil stav ve prospěch domácích. Peter Wisgerhof byl v šestnáctce faulován a také on, respektive Twente bylo odměněno penaltou. Úspěšným střelcem se stal Blaise N'Kufo a rozhodl o konečném výsledku 2:1. V dalších více než padesáti minutách už diváci nic podstatného neviděli.

Autor: Ondřej Holzman / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele