základní část, 4. kolo
27.09.2008 19:45 CET
3 : 0
(1:0)

Reportáž

FC Twente - BV De Graafschap 3:0

Svěřenci bývalého kouče anglické národní reprezentace Steva McClarena si v sobotním duelu čtvrtého kola holandské Eredevisie proti De Graafschaapu připsali do tabulky další tři body za výhru 3:0 a po dvou remízách si připsali také druhé vítězství.

Twente bylo od počátku utkání výrazně lepším týmem a do první šance se hned v úvodu zápasu dostával Ronnie Stam, jenže jeho pokus pokryl gólman Erik Heijblok. Brankář hostí však vzápětí vyrobil neuvěřitelnou chybu, když podcenil jednoduchý centr a pro dobíhajícího útočníka Blaise N'Kufa už nebyl problém trefit odkrytou část brány.

Hosté začali druhou pětačtyřicetiminutovku o poznání lépe, útočník Gert van Ouden mohl hned zkraje poločasu srovnat misky vah. Sander Boschker v rance Twente však byl proti a větší možnost už si De Graafschaap ve zbytku utkání nevytvořil. Rozhodnutí padlo v 75. minutě. Na střelu Hersiho ještě stačil gólman Heijblok zareagovat, na následnou dorážku Dennebooma však již nikoliv. Gólový účet utkání uzavřel v nastaveném čase belgický křídelník Stijn Huysegems a utkání tak skončilo hladkou výhrou hostitelů 3:0.

Autor: Radek Barkman / goal.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele