základní část, 32. kolo
26.04.2009 14:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

FC Groningen - Willem II 0:0

Groningen v Euroborgu odehrál s Tilburgem bezbrankovou remízu, což znamená, že si Willem II bude muset počkat na jistotu setrvání v nejvyšší soutěži minimálně do dalšího kola.

Oba celky do utkání vstoupily s defenzivnější taktikou, a proto šancí bylo velice málo. Hosté se dokonce ani nedostali před soupeřovu branku. Největší šance první pětačtyřicetiminutovky přišla tři minuty před jejím koncem, kdy akci na vlastní polovině založil Andreas Granqvist, míč poté převzal Koen van de Laak. Akce ale nakonec skončila nad brankou.

Další šanci zmařil šest minut po přestávce Pepijn Kluin, když De Rooverův centr hlavičkoval rovněž nad branku. Diváci v Euroborgu se první branky málem dočkali po hodině hry, kdy z ničeho nic vyslal vstříc brance dělovku Danny Holla a míč nakonec zastavila pravá tyčka. Oba soupeři se již poté smířili s bezbrankovou remízou a víceméně již jen z povinnosti dohráli zápas. Černou tečku za zápase udělal v poslední minutě Gibril Sankoh, jenž za ošklivý faul na Swinkelse obdržel červenou kartu.

Autor: Ondřej Holzman / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele