základní část, 11. kolo
16.11.2008 14:30 CET
3 : 0
(1:0)

Reportáž

FC Groningen - BV De Graafschap 3:0

Groningen zaslouženě porazil De Graafschap a udržel kontakt s čelem tabulky. O tři branky domácích se postarali Danny Holla, Andreas Granqvist a Marcus Berg. De Graafschap je díky prohře na předposlední pozici.

Groningen potvrzoval roli favorita od úvodních minut a zápasu nakonec dominoval celých devadesát. V první minutě zahrozil z trestného kopu Berry Powel, jenž o chvilku později z levé strany připravil dobrou pozici pro Fredrika Stenmana. Ten ovšem mířil vedle. Po pár minutách bylo jasné, že Erik Heijblok si dnes v hostující brance příliš neodpočine. Poprvé nakonec kapituloval po půlhodině hry. Ondřej Švejdík připravil míč Dannymu Hollaovi, jenž poslal Groningen do vedení.

Ani po přestávce toho hosté příliš nepředvedli a 'odměnou' jim za to byl v 77. minutě druhý inkasovaný gól. Po faulu na Anderssona zahrával Holla volný přímý kop, který přistál na hlavě Granqvista, jenž zvýšil na 2:0. V poslední minutě ještě pojistil hladké vítězství domácích Marcus Berg a zpečetil výsledek utkání.

Autor: Ondřej Holzman / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele