základní část, 13. kolo
29.11.2008 18:45 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

BV De Graafschap - Roda JC 1:1

V souboji dvou týmu ze sestupové zóny mezi BV De Graafschap a hostující Rodou JC jsme mohli sledovat pro oko diváka zajímavý zápas s konečnou remízou 1:1.

Už od začátku zápasu bylo jasné, kdo chce vyhrát. Hosté se okamžitě nahrnuli do útočného pásma. Ovšem první velkou šanci zápasu měli i během tlaku hostů domácí.

Ve druhé minutě se k míči dostal Jason Oost a v souboji jeden na jednoho proti brankáři Bramu Castrovi vyšel naprázdno. Na druhé straně zase zaútočil Jeanvion Yulu-Matondo. Ten se dostal do velice slibné pozice, ale s jeho střelou si Erik Heijblok hájící branku domácích poradil.

Poté se Heijbloka vyzkoušel Anouar Hadouir. S jeho střeleckým pokusem si však domácí brankář znovu poradil. Do konce prvního poločasu se dále nic jiného nestalo. Do toho druhého nastoupili lépe hráči domácího celku. Po hodině hry se do slibné šance dostal Oost, jenže jeho střela z 12 metrů postrádala potřebnou razanci.

Byli to však hosté, kdo se ujal vedení, když v 64. minutě nejvýše vyskočil Anouar Hadouir po rohovém kopu Ruuda Vormera. Domácí však nespadli na kolena a snažili se co nejrychleji vyrovnat. Důkazem toho byla akce Oosta, při které centrovaným balonem hledal Geerta den Oudena. Ten však nedokázal hlavičkovat a vyrovnání se nekonalo.

V 79. minutě se naopak hosté mohli dostat již do dvoubrankového vedení, avšak proti byl brankář Heijblok, který si lehce poradil se střelou Boldiszara Bodora. Tři minuty na to se do solidní šance dostal Oost. Svou šancí tentokrát nepohrdl, dokázal překonat Castra a vyrovnal na konečných 1:1.

Na konci zápasu však mohl vedení na stranu domácích strhnout Jordy Buijs. Jeho přímí kop však Castro lapil. Po tomto zápase se tedy oba celky rozešly smírně 1:1 a získaly po jednom bodu.

Autor: Petr Zajíc / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele