základní část, 34. kolo
10.05.2009 14:30 CET
2 : 2
(0:0)

Reportáž

BV De Graafschap - FC Volendam 2:2

Utkání mezi domácím De Graafschapem a hostujícím Volendamem sebou přineslo souboj o naději na setrvání v nejvyšší soutěži. Konečné skóre 2:2 však více vyhovuje domácím, kteří si o Eredivisie zahrají v baráži. Hosté z Volendamu se však díky tomuto výsledku z nejvyšší holandskou soutěží loučí.

Utkání nabídlo prakticky jenom branky. V hledišti avšak i na hřišti byla znát zvýšená nervozita z důležitosti utkání a tak oba celky vstoupily do utkání opatrně. Hlavní bylo neudělat chybu, a tak se na šance spíše vyčkávalo. Během první půle se nic zajímavého neudálo.

Na řadu tedy přišel druhý poločas a s ním i brankové příležitosti. O tu první se postaral domácí hráč Stephan Keller, který si míč zpracoval ve velice příjemné vzdálenosti a tvrdou ranou poslal De Graafschap do vedení. Z toho se však domácí dlouho neradovali. Volendam nešel do kolen. Neuběhlo ani deset minut a ve slibné šanci se objevil hostující Gerson Sheotahul. Ten se nenápadnou střelou zapsal mezi střelce a stav byl rázem 1:1.

Ani to však nebylo ze strany Volendamu všechno. Ve středu hřiště se uvolnil Jack Tuyp a tvrdou ranou poslal hostující celek do vytouženého vedení. Tomu však po necelých deseti minutách dal přítrž miláček domácích Ben Sahar, když si lehce poradil s obránci Volendamu a svým pokusem vystřelil konečnou remízu 2:2.

Autor: Petr Zajíc / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele