základní část, 6. kolo
19.10.2008 14:30 CET
0 : 2
(0:1)

Reportáž

BV De Graafschap - AZ Alkmaar 0:2

Dvě branky Mounira El Hamdaouiho sestřelily De Graafschap, který tak utrpěl třetí porážku v řadě. To Alkmaar se díky vítězství posunul na třetí pozici.

Domácí celek byl pod těžkou palbou hned od prvních minut a obránci se měli co ohánět. Po deseti minutách z dvaceti metrů napřáhl El Hamdaoui, ale přestřelil. Další šanci AZ zhatil Graziano Pelle, jenž v akci jeden na jednoho nepřekonal brankáře Erika Heijbloka. Převahu nakonec Alkmaar dokázal zúročit ve 37. minutě, kdy zpoza dvou obránců vystřelil El Hamdaoui a otevřel skóre. Domácí brankář částečně napravil inkasovanou branku o pár minut později, kdy z bezprostřední blízkosti zneškodnil opět pokus El Hamdaouiho.

Velice aktivní El Hamdaoui hrozil i ve druhém poločase a v 69. minutě zvýšil na 2:0, tentokrát se z blízka nemýlil. Deset minut před koncem mohl domácí do zápasu vrátit jejich dnešní nejlepší hráč Geert Den Ouden, ale hlavičkou minul. Alkmaar již přes velkou převahu nakonec branku nepřidal, ale přesto má z posledních dvou zápasů úchvatnou střeleckou potenci, osm branek.

Autor: Ondřej Holzman / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele