Zvažoval jsem konec kariéry, přiznal Pienaar

22.04.2015, 20:56
Aktuality
Hodně složitou sezónu prožívá Steven Pienaar. Reprezentant Jihoafrické republiky stihl za Everton kvůli zdravotním problémům odehrát pouze jedenáct utkání, a jak sám přiznal, zvažoval i konec kariéry...

Zkušený záložník nastupuje za Toffees, vyjma kratší přestávky u konkurenčního Tottenhamu, osmou sezónu, letos však kvůli zranění třísel a kolena za liverpoolský klub skoro nehrál.

To se změnilo až při utkání na hřišti Swansea, kde se Pienaar konečně vrátil do sestavy "Karamelek" a mohl si odškrtnout první ligový zápas tohoto roku. "V jednu chvíli jsem si myslel, že bude nejlepší, když pověsím kopačky na hřebík," řekl Pienaar pro oficiální stránky Evertonu.

Nakonec však 33letý univerzál tohle rozhodnutí neučinil a může tak dodržet smlouvu, která ho na břehu řeky Mersey váže ještě pro příští sezónu. "Když jsem byl doma, bylo to pro mě hodně těžké, poté jsem se ale vrátil do kabiny a to mně hodně pomohlo," dodal.

Autor: Jiří Vojík / soccerway.com

Komentáře (17)

Přidat komentář
MySch017

Vždy som tŕpol, keď hral na Evru/Nevilla....ubehal ich vždy slušne. Snáď ešte rok/dva dá

Reagovat
Darren Fletcher

FUT OT:

za aké tímy hráte? začínam byť otrávený a nervný z môjho PL tímu a mám náladu na bundesligu, lenže na reusa, riberyho či robbena nie sú peniaze... dá sa zabaviť?

Reagovat
smazaný uživatel

Aky mas tym ?

Reagovat
Darren Fletcher

taky co asi kazdy druhy, kto hra PL...

Lloris - Walker, Kompany, Vertonghen, Felipe Luis - Fellaini, Ramsey - Nasri, Oscar, Sanchez - Costa

nahr: Koscielny, Matic, Fernandinho, Walcott, Schurrle, Taarabt, Balotelli

a z inych lig untradable cards Tevez, Cavani, Neuer

vylepsit to mozu len typy ako hazard, aguero, ku ktorym sa financne nedopracujem... a teraz ma napr. znicil tim s Reusom na hrote, tak mam naladu na BL, aj po tom vcerajsom bayerne :)

vo FUT som novacik, tak este som prakticky nic neskusil, preto sa pytam. mozno spravim silver team pre tu srandu, nvm :)

Reagovat
Robochelsea

Čech/ De Gea, Kompamy, Terry, Koscielny, Mangala, Boatemg totw, Lampard, Mikel, Fabregas, Paulinho, Ramires, Fernandinho, Oscar, Jovetic, RvP, Cuadrado, Chamberlain, Jarvis, Schurrle, Navas, Costa, Remy, Drogba, Ideye motm

Týchto hráčov využívam a potom mám v klube asi 40 ďalších čo nepoužívam, väčšinu untradable.

A reálne sa moc nemám kam posunúť, Hazard je moc drahý. Jednu dobu aom hrával 3. div a teraz som v 6. lebo je to stále vyrovnanejšie.

Reagovat
Darren Fletcher

ja som v druhej divizii, ale na postup do prvej nemam s tymto timom... alebo herne :-) a zas nehram tolko, aby som si len zapasmi zarobil na uplny top. takze ostava skusat luck v balickoch a bavit sa namiesto lig turnajmi

este daco, niekto, kto hrava co-op seasons? :)

Reagovat
Rarášek

Padeborn je skvělej

Reagovat
nani92

Chiellini narozdiel od Gerrarda má rozum

https://twitter.com/FootyMemes/status/590955448095870977

Reagovat
smazaný uživatel

ako je možné že dostal len žltú ?

Reagovat
Jordi Alba

Juventus.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Mimalu

těžko říct kde se zrovna nacházel, ale Gerrard jako poslední by červenou dostat určitě musel

Reagovat
smazaný uživatel

stejně by se vyplatila

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

no teď kdy víme že to znamenalo prohru tak jo, ale v tom okamžiku těžko odhadneš jestli by Demba vůbec proměnil, pořád byla šance že to nedá Taky byla možnost že by to Liverpool mohl otočit nebo naopak neprohrál výrazněji apod.

Reagovat
Zaschrona

To je fajn, ze jeste tu sezonu da. Tech zmen ted v lete zase nemuze byt prehrsel, je potreba tam zachovat kontinuitu - nesmi se stat, ze by z toho kadru uplne zmizela ucast hracu, kterym na klubu fakt zalezi.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele