Zúročení celé sezony, řekl Sadílek o nominaci do reprezentace

28.05.2019, 22:28
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (15)

Přidat komentář
Uwe háže buly

Žádný spěchy, zpátky do U21

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
lampas

A zase se sere do médií

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dron

Reagovat
smazaný uživatel

ty se nemáš co bát, hraješ za PSV za který by 90% nároďáku ani nehrála.Tam je skoro každý fotbalově daleko horší jak ty.

Reagovat
smazaný uživatel

Sám musí vědět, že kvalitou patří do základu. Osobně jsem neskutečně překvapený tím, jak vyletěl nahoru, protože ještě rok a něco zpátky to vypadalo, že půjde za chvíli zpět do Česka do nějakého podprůměrného klubu, ale on tou svou poctivou prací dokázal, že na PSV bude mít. Od příští sezony bude nastupovat ještě pravidelněji a těším se na to, jak se jeho kariéra vyvine.

Reagovat
Nadržený šimpanz

Nevim jestli to vypadalo na návrat. Vždyt byl kapitán dorostu, pak juniorky a prostě další krok je A tým. Podle mně ukázkovej přechod. Příští rok stabilně základ

Reagovat
Stiksxx

Kapitán juniorky nebyl.

Reagovat
JeséRodriguez

Vidím, že máš v oblíbených Ajax. Nevíš, jak to vypadá s Černým a jeho údajném přestupu do Utrechtu? Případně kdo o něj má ještě zájem?

Reagovat
smazaný uživatel

Zájem by byl asi u 8 týmů Eredivisie, ale vše bude záležet na tom, jestli bude Venca chtít. Snad už od té snahy prosadit se v Ajaxu upustí, protože na to nemá.

Reagovat
JeséRodriguez

Díky, bylo by to super, kdyby šel jinam v rámci ligy. Já mu pořád věřím, takové technické křídlo tady prostě nemáme, ale musí začít pravidelně hrát Eredivisie.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč by ne Nemá problém hrát v áčku PSV, takže nevidím problém ho nominovat do A repre. Takový podobný herní projev jako Wilshere za mlada.. Zatím hezky rozběhnutá kariéra..

Reagovat
oli9

Snad bude mít trenér koule a nechá ho zahrát víc než 3 minuty...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele