Ztráta pro Tottenham v obraně: Klub potvrdil, že se Udogie zapojí až do letní přípravy

22.04., 09:20
Aktuality
Destiny Udogie (© Profimedia)

Italský bek Destiny Udogie si do konce aktuální sezony nezahraje. Obránce anglického Tottenhamu podstoupil operaci levého kvadricepsu poté, co si zranění přivodil na tréninku na začátku třetího dubnového týdne.

Udogie prožívá v londýnském týmu první rok a než se zranil, byl jeho pevnou součástí - nastoupil do 30 zápasů ve všech soutěžích. "Zranění mi předčasně ukončilo sezonu. Přesto jsem vděčný všem, kteří mě letos podporovali," uvedl na svém instagramovém účtu pod fotografií, na níž leží na nemocničním lůžku.

"Bude pokračovat v rehabilitaci s naším lékařským personálem a očekává se, že se k týmu připojí během přípravného období na novou sezonu," uvedl klub v prohlášení.

Tottenham chce po slibném začátku ligového ročníku 2023/24 skončit v první čtyřce, což znamená účast ve skupinové fázi Ligy mistrů. Z pátého místa ztrácí na čtvrtou Aston Villu šest bodů, nicméně má dva zápasy k dobru.

Tabulka

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Arsenal FC
33
23
5
5
77 : 26
74
2
Liverpool FC
33
22
8
3
75 : 32
74
3
Manchester City
32
22
7
3
76 : 32
73
4
Aston Villa
34
20
6
8
71 : 50
66
5
Tottenham Hotspur
32
18
6
8
65 : 49
60
6
Newcastle United
32
15
5
12
69 : 52
50
7
Manchester United
32
15
5
12
47 : 48
50
8
West Ham United
34
13
9
12
54 : 63
48
9
Chelsea FC
31
13
8
10
61 : 52
47
10
Brighton & Hove Albion
32
11
11
10
52 : 50
44
11
Wolverhampton Wanderers
33
12
7
14
46 : 53
43
12
Fulham FC
34
12
6
16
50 : 54
42
13
AFC Bournemouth
33
11
9
13
48 : 60
42
14
Crystal Palace
33
9
9
15
42 : 56
36
15
Brentford FC
34
9
8
17
52 : 59
35
16
Everton FC
33
10
8
15
34 : 48
30
17
Nottingham Forest
34
7
9
18
42 : 60
26
18
Luton Town
34
6
7
21
47 : 75
25
19
Burnley FC
34
5
8
21
37 : 69
23
20
Sheffield United
33
3
7
23
31 : 88
16

Autor: Livesport.cz / TASR / Reuters

Komentáře (83)

Přidat komentář
jk

Ztráta je to určitě velká. Ale tak velká aby zabrala dva články snad ne.

Reagovat
milan78

Reagovat
Mastný Chobot

stačila expreska

Reagovat
janinho

ja ti poviem pravdu, ze som udogiemu na chut zatial vobec neprisiel. ma potencial, ale hra podla mna dost hlupo, zbiera (alebo si minimalne koleduje o) zbytocne karty a takticky mi nepride na velmi vysokej urovni. do sirsieho kadra OK, ale ten priestor co dostava je podla mna viac nez stedry.

Reagovat
jk

Tak jen z hlavy si vzpomenu na dva góly které udělal svými chybami. Na druhou stranu je na tom super fyzicky, na balónů taky myslím velmi solidní. Takticky mě naopak hodně překvapil, protože na tu roli, kterou nehrál nikdy v životě se dokázal adaptovat. Nezpomínal bych na to, že je to mladej kluk co má z sebou jednu první sezónu v novém klubu.

Jinak nějaké hloupé karty bych si asi taky vybavil. Pak taky jeden zákrok, který hodně smrděl červenou a nebyl úplně nezbytný. Ale na druhou stranu, několik jeho karet plyne z toho jak hrajeme vysoko. Stejně jako VDV často nalevo hasí ty díry co tam vzniknou.

Reagovat
janinho

hej, viem ze je mlady, preto hovorim ze ma velky potencial. ale po tej stupidnej CK proti chelsea kde sa nam riadne rozosrala cela sezona som dufal, ze na tom trosku viac zamaka ale nevidim tam velky posun. casto je mimo pozicie a potom z toho plynu zbytocne fauly.

na to ze je to 1.sezona tak urcite fajn, urcite by som nedaval menej priestoru na ukor napr. daviesa ale tak ani by som z neho nerobil zbytocne nejakeho wonderkida. fyzicky je na tom velmi dobre.

Reagovat
jk

Tak tam se s formou dolů svezlo hned několik hráčů nejen Udogie. Madders se po zranění taky docela trápí, Bissouma ani zdaleka nepřipomíná háče ze začátku sezóny.

Reagovat
janinho

maddison je poslednych par mesiacov uplne mimo v porovnani so zaciatkom sezony. skoda, ze ten piaty z PL nepojde do LM, lebo vyzera ze AV ma momentalne dost navrch.

Reagovat
jk

Já zatím nepanikařím. Popravdě si myslím, že sme nad naším limitem a pokud budeme příští rok v Evropě je to jen bonus a taky závazek k tomu, investovat do rozšíření kádru. Jasně, účast v CHL by nám určitě dost pomohla i na přestupovém trhu, ale jde vidět a Ange to i říkal, že na tomhle teď nezáleží.

Reagovat
janinho

ja som s LM za tuto sezonu neratal ani nahodou, ale tak nevyuzit to v akych sracach sa ocitli chelsea, MU a aj NUFC by bola obrovska skoda. aj tie peniaze, aj ako vravis na prestupovom trhu by nam ucast v LM neskutocne pomohla. vyhrali sme 4:0 vonku s AV a potom sme postracali kopec zbytocnych domov doma s fulhamom a pod. este jak naschval kurde to anglicko v rebricku je az tretie ci stvrte, inak by sme sli do LM z 5.miesta...

MU pojde isto hore a chelsea sa asi zachrani v PL tak budu hryzt v dalsich sezonach. toto by bola velmi presrata sanca. detto po tom nadhernom uvode sezony.

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/SadiRazaMD/status/1782188226016329972

Docela zajimavej point k nam:

The issue with Man Utd is like with the NY Yankees or Dallas Cowboys, the fans and media won’t allow a proper reset and rebuild. So you have to do it on the fly. They won’t accept a 10th place followed by a 6th with the same manager. It is the weighted anchor of past glory

Je to trochu to, o cem jsem psal. Vzdycky kdyz prichazi novy manager, tak se rika: musi dostat cas... a pak ho vlastne malokdy dostane. Pri prvni horsi sezone pravidelne leti. Nejvic ho asi dostal OGS, ale i tak... Pritom se staci kouknout na to, jak to mel Arteta nebo i Klopp prvni dva tri roky (do jiste miry, Klopp byl 2x 4, coz je lepsi nez nase kombo 3. a 7. napriklad).

Reagovat
SunFells

To jsou strašné kecy

Reagovat
Busby babes

ok

Reagovat
Euphael

Ma pravdu v tomto.

Reagovat
SunFells

Ne, jsou to kecy. Fanoušci ani média u dobrého managementu nemají moc.

A srovnání s Artetou a Kloppem je naivní, pokud jde o ten Haga. Oni neukázali slabiny co on, naopak.

Reagovat
Busby babes

A ja se ptam, kdo zpusobil, ze se tu volalo Arteta out...

A jinak u dobreho managementu... docela zasadni a samozrejme ze ten tlak ma nejakej efekt. Je taky neporovnatelne vetsi u nas nez jinde

Reagovat
SunFells

Nerozumím jak na tom záleží ale - špatný genetický materiál? Nehoda daných lidí? Slabý zájem o fotbal, leč touha se vyjadřovat? Recese a zesměšňování těch asi 8 otravných jedinců?

Ne, není neporovnatelně větší u vás než v Arsenalu a Liverpoolu. Navíc jedete bídu dlouhé roky, ti fanoušci dlouho fungují jen na víře, že se to obrátí k lepšímu a ještě teď je i tu k vidění slepá víra ňoumů v někoho, kdo dva roky chybuje a nedokáže komunikovat.

Reagovat
Busby babes

Lol, tak to samozrejme je. Ale to si asi nikdy nepriznate. Tlak a medialni kolotoc okolo United je uplne jinde nez u zbytku ligy. Srovnatelny jen s Realem a Barcelonou Arteta by u nas se stejnym progresem nedokoncil prvni sezonu... i vas to jeste jednou zopakoval a nic moc se nedelo.

Reagovat
SunFells

Ne, není. Ty jsi slipkař, všímáš si jen United.

Arteta zvládl těžší úkol a navíc váš management dobrý nebyl, takže jaký to má význam.

Reagovat
Busby babes

tak zkus sledovat anglickej medialni trh a pokryti United vs ostatni kluby. Rekne ti to kazdej, kdo k nam kdy prestoupil z jinych klubu v ramci PL, vcetne Arsenalu. Rekne ti to kazdej novinar... a to neni nejkae machrovani, jsme proste vetsi klub, ale tohle je spis negativni vec. Kazdej manager nebo hrac je pod daleko vetsim tlakem a daleko vetsim drobnohledem.

Reagovat
SunFells

Už dost prosímtě

Reagovat
Busby babes

tak jen ti vysvetluju, ze je rozdil mezi kluby, ale tak klidne muzes predstirat jak jste na tom stejne, je mi to fuk.

Reagovat
SunFells

Ty nevysvětluješ nic, ty jsi zfanatizovaný jak osmiletá Hello Kitty fanynka, která přišla s neporovnatelným rozdílem a pak ve svých umíněných myšlenkách začala předsouvat jiné srovnání přes prázdné, naivní a lživé tvrzení o hráčích a novinářích. Vzpamatuj se a ve skutečnosti se řiď vlastní radou o sledování anglických médiích, nemáš žádný rozhled mimo MU.

Reagovat
guestikor

Snad si tam toho klauna necháte. Fandí celá liga

Reagovat
Dale89

Prostě to děláte špatně. Za poslední čtyři roky došli: Beek, Diallo, Telles, Cavani, Sancho, Varane, Ronaldo, Antony, Casemiro, Martinez, Malacia, Eriksen, Hojlund, Mount, Onana, Ambrabat, Evans.

Pro příští sezonu jsou v ideální sestavě všehovšudy 2-3 hráči (Onana, Martinez a když nepřivedete lepšího útočníka, tak Hojlund). Zbytek jsou hráči, co jsou v klubu 5 let a v mnoha případech nedosahují úrovně boje o nejlepší příčky.

Máte štěstí, že se vám povedli dva mladí hráči Garnacho a Mainoo. Bez těhle dvou byste potřebovali dalších 100 milionů na posily.

Klopp možná měl první sezony bídné, ale hned první velké posily byly Mané, Wijnaldum, Salah, Robertson, Ox. Další následoval Van Dijk. Tedy základ týmu, co vyhrál titul a LM. Fanoušci to kousnou, ale musí tam být vidina posunu. To u vás není, protože potřebujete velkou přestavbu a zahodili jste 4 roky. Výsledek je plácání mimo nejlepší čtyřku.

Reagovat
Busby babes

hmm, kez bychom tak nerikali, ze sportovni usek je problem a je treba to zlepsit... oh wait... vsak to je cela pointa toho vlakna a toho, na co jako fans United, nadavame x let.

U nas byl videt pomerne hezkej posun v minule sezone. Letos je to horsi, ale je tam hodne faktoru i mimo fotbal. Tahlo se prevzeti klubu, ted pomalu prichazi nove vedeni. Mame milion zranenych hracu a tak...

No, uvidime, co si INEOS nakonec rekne. Daji se najit argumenty pro obe moznosti, vyhodit i nevyhodit.

Btw z pohledu hodnoceni ETH je skoro jedno, kdo prisel v sezonach pred nim. zvlast kdyz tam jsou hraci jako Telles, Beek nebo mlady Diallo., Amrabat a Evans jsou taky takove prestupy co pro ETH nehraji moc roli. spis to vypovida o tom fungovani nad nim

Reagovat
Dale89

Tak proč píšou, že fanoušci nebo média nedovolí pořádnou přestavbu? Když to bude dávat hlavu a patu, bude to mít jasný směr a bude vidět, že se tvoří základ pro útok na nejvyšší příčky do 3-4 let, tak to dovolí a uvítají. Fanoušci a média nemůžou za to, že ani jedno z toho vidět není a plácáte se v tom už 12 let.

Ano, problém je ve sportovním úseku. První věta, co jsi vykopíroval, tak říká úplně něco jiného.

Kdybych byl fanoušek United, tak má ode mně INEOS pro letošní léto maximální hájení a ať předvedou co umí. Soudit budu po sezoně, jestli jejich posily znamenaly zlepšení pozice klubu. Pokud ano, tak mají další 2 roky hájení, i kdyby z toho hned nebyly trofeje. Myslíš, že to fanoušci mají nastavené jinak a je problém v nich?

Reagovat
Busby babes

vsak to je ta pointa toho prispevku a meho postu. Rika se: musi dostat cas... ale realne ti lidi mysli: cas, ale musime videt uz jen zlepsovani, zadny docasny pokles, nesmi prijit zadna problematicka sezona nebo obdobi. a pokud prijde, tak musi trener letet... to podle meho neni moc pristup: dostane cas...

Reagovat
Busby babes

btw potrvzujes presne co pisu.

"Kdybych byl fanoušek United, tak má ode mně INEOS pro letošní léto maximální hájení a ať předvedou co umí."

jako ze po 12 letech spatneho pristupu, tady mate jeden prestupak a kdyz to netrefite, tak jste neschopna banda a tahnete? (nadsazka, abych zduraznil pointu). a kdyz se trefite, tak mate 2 roky, ale kdyz bude dalsi sezona horsi, tak sorry, ale tahnete? nebo jak to myslis... to je preci presne to, co zminuje. Fans neakceptuji cas na poradny rebuild, ktery muze nest pad nekam niz. Nemusi nutne, ale je to proste risk, ktery to nese. Dusledkem tohodle tlaku jsou pak i dementni rozhodnuti typu Ronaldo, do jiste miry Casemiro nebo Antony...

Reagovat
Dale89

Musíš si zadefinovat, co je akceptující. Úplně v pohodě to může být, když každý druhý přestup bude úspěch a u těch hráčů bude vyhlídka na více než 2 roky v základu a kvalita na boj o titul. Casemiro může být úspěch za minulou sezonu, ale je to špatný přestup a letos tu pozici můžete řešit znovu. To není přestup, který ti dává důvěru v předchozí sportovní úsek. A pokud podobný předvede i ten nový, tak co k tomu chceš říct z pozice fanouška?

12 let špatného přístupu je úplně irelevantní. Měníte celý sportovní úsek a budete ho mít pohromadě ještě před létem. Investujete do toho opravdu hodně peněz. Takže pokud ten nový úsek netrefí ani jednu posilu, tak jako asi se něco nepovedlo.

Úplně stejná situace jako v Chelsea. Změnil se majitel a jeho kroky mají minimální návaznost na předchozí vedení. Posily jako Sterling, Koulibaly nebo Cucurella byly mimo. Pak teprve začal vznikat sportovní úsek, který půjde vyhodnotit po letošní sezoně. Kdyby se jim nepovedl ani Gusto, Palmer a Caicedo byl totální propadák, tak proč chceš hledat nějaké polehčující okolnosti? Takhle asi fanoušci Chelsea spokojení nebudou, ale je tam určitý výhled zlepšení do budoucna.

Reagovat
Busby babes

no, uvidime. ja bych od pristi sezony cekal zas dobrej progres v domacich poharech, EL nebo EKL bych nebral v potaz, tam at se to pouzije pro hrace, co nemaj misto v zakladu stylem: ukazte nam, ze mate na to vyradit hrace ze zakladu... a v lize posun nekam na 3-5 misto. herne zlepsit obrannou fazy aby zaloha nebyl takovej pruchodak a tak...

Reagovat
r.mrazik

"Měníte celý sportovní úsek a budete ho mít pohromadě ještě před létem."

tohle pravda neni, podle Jima z maratonu to bude trvat mnoho mesicu

Reagovat
Dale89

Zachytil jsem, že jste oznámili definitivní příchod Wilcoxe, který může hned začít pracovat. Úplně stejně předpokládám, že do léta vyřešíte Ashwortha. Pokud ne, tak to samozřejmě dost mění situaci a je nutné to správně komunikovat fanouškům.

Reagovat
r.mrazik

ten ze City tusim taky jeste nemuze oficialne pracovat

wilcox pry uz ano

Reagovat
Dale89

U Berrary se psalo, že nemůže nastoupit na zimní přestupní okno a musí se počkat do léta. To jsou 2 ze 3 klíčových lidí jistí od léta. Pokud se domluvíte na Ashworthovi, tak jdete do přestupového období v plné síle plnit koncepci INEOSu.

Samozřejmě bude trvat několik dalších měsíců či let než se koncepce plnohodnotně projeví. Ale ty klíčové rozhodnutí už bude dělat nový tým. Musí být vidět zlepšení od aktuálního stavu. V takovém případě fanoušci klidně kousnou, že to nebude okamžitý výsledkový úspěch.

Co bych doporučoval, tak jestli má INEOS pochyby nad Ten Hagem, tak ho v létě vyhodit a dosadit svého trenéra. Nechcete dopadnout jako Chelsea, kde byly stejné pochybnosti nad Tuchelem, ale dostal jakoby šanci a letěl až po začátku sezony. Pak se zbytečně ztratí celý rok a hrozí fiasko jako s Potterem, což klidně nemusel být nejhorší trenér, kdyby nastoupil rovnou od léta s plnou přípravou a výběrem posil.

Reagovat
Busby babes

Berrada by mel zqcit nekdy behem leta. Ale jako CEO zas nebude uplne resit denni chod sportovniho useku. Uz si vybral Ashworta, spolu s nim a Wilcoxem rozhodnou o ETH no

Reagovat
r.mrazik

to souhlas, jen to beru tak, ze letosni prestupy za novym vedenim jeste (nejspis urcite) nepujdou a jsou rozjednani hraci uz u minula

bojim se,ze neuspesnych let je tolik,ze fans to moc kousat uz nechteji...leda by fakt vyhodili vsechny ty marnosti, ale i tak bych se divil, kdyby se fans smirili treba s 13 mistem...to tezko

Reagovat
Dale89

Proč z toho má být hned 13. místo? Chelsea to dělala loni extrémně špatně a bylo z toho 12. místo, když sezonu někdy od února jen dojížděla s formou na pomezí sestupu. Pokud očekáváte od INEOSu první léto podobné fiasko, tak není divu, že to fanoušci nekousnout po tolika letech zmaru.

Dle včerejších zpráv se dohodnete i na tom Ashworthovi, sice až od července. Wilcox už provádí audit, na základě kterého se rozhodne o budoucnosti Ten Haga. Ať už zůstane nebo bude nahrazen, tak to bude plně pod kontrolou nového sportovního úseku. Posily máte jistě rozjednané, ale teď v dubnu se řeší na každý vytipovaný post několik různých cílů a minimálně má sportovní úsek šanci ovlivnit jejich finální výběr.

Takže není jediný důvod, abyste nepředvedli podobné kroky jako Liverpool po angažování Kloppa a povýšení Edwardse na post sportovního ředitele. Kroky, co dají fanouškům naději a důvěru v práci nového sportovního úseku.

Reagovat
r.mrazik

ja to takhle ruzove nevidim, ale bylo by to pekny

Reagovat
Neutron

Obavam sa, ze jedno leto o nicom velmi nepovie, viacero ludi do manazmentu ani nezacnu velmi pracovat. Mna by potesilo aspon zatial, keby ta hra nevyzera ako totalny chaos a kazda lopta na nasej polovici nesmrdi golom, to by bolo na zaciatok celkom fajn

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
J0EL

Tak to uz ale nie je uplne problem vedenia/sportoveho useku, ale ETH vsakze?

Reagovat
Neutron

podla mna na tom maju podiel obaja, pricom ETH asi vacsiu

Reagovat
Salfovic

První necelá sezona finále EL a MMC, v další postup do LM, to má do bídy hodně daleko.

Reagovat
Hlahart

No však jasně, že to děláme blbě...

Reagovat
martin.b

Budu se opakovat, ale Klopp za mě do těchto srovnání prostě nepatří. Když pominu to, že si svým charakterem získal fans snad po 3 týdnech, tak jeho rukopis i výsledky dorazili vlastně brzy. 1.rok = finále EL, 2. rok = supr příchody Mané, Matip a Wijnaldum a splněn cíl top 4, 3.rok = finále CL + top 4, 4.rok CL a o bod 2. v PL, 5. rok PL. Třebaže to nebylo zpočátku růžový, pořád u něj nenastal jedinej vážnej moment, kdy by se dalo spekulovat o výměně, naopak ten progres až s dokonalou přesností odstupňoval až na vrchol.

Reagovat
Busby babes

ok

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
J0EL

Reagovat
mistr129

No jenže u Artety bylo vidět postupné zlepšování a vývoj, každou sezónu získával víc bodů. Vy jste na cestě za horší sezonou, než jakou kdy měl Arteta, rok potom, co to pod stejným manažerem vypadalo podstatně lépe.

Reagovat
Busby babes

my si to vsechno arteta out pamatujeme, to se zas neboj...

Reagovat
mistr129

Já to nepsal, přísahám

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Salfovic

Stejně bych tě prohnal efsearchem.

Reagovat
jk

Reagovat
martin.b

u Artety ten apel na trpělivost s koučem sedí jako prdel na hrnec

Reagovat
Muffi

Reagovat
Muffi

A já si zase pamatuju, kolikrát jsem ti psal, že o Kloppovi lžeš a přesto lžeš znovu.

A ty 4. místa byly za 75 a 74 bodů.

Kolik že jste udělali vloni?

Reagovat
Busby babes

75. proc se ptas? porad to bylo 3. misto, beru to na stejne urovni jako ta 4. mista. good not great z pohledu celkovych ambici obou klubu. lzu... whatever hele.

Reagovat
Busby babes

jinak startovni pozice ETH, 58 bodu a 6. misto. letos klidne muzem udelat vic bodu a skoncit 6. je to pak zlepseni a [posun nebo naopak vyhazov sezona?

Pool na konci 2014/15 byl 6. a 62 bodu. 2015/16 8. misto a 60 bodu - asi jedno kterej ten rok pouzijem jako starting point, asi ten druhej. dalsi rok zlepseni o 16 bodu a na 4. misto, pak o bod mene. Takze vic konzistentni.

pro ETH v tomhle mluvi ten pocet zraneni no. Kdyz vemzu pool jako priklad, loni mel taky hodne zraneni a spadli o 25 bodu. letos dobre posili, vsichni se chytli, zraneni je mene a zas budou mit o tech 25 bodu +- vic...

Reagovat
janinho

aj tak nechapem to odstrkavanie Reguilona. nemyslim si, ze nema na to aby nemal hrat zaklad v Thame. tak jedine ze mu ruplo v bedni a ma zly pristup na treningoch, ale nemal som ten pocit. v seville bol topka a aj v Reale si zasluzil ovela vacsi priestor.

Reagovat
Kucka

Reagovat
O.Giroud

A v Atleticu ako? nejaky dovod tam bude ked bol aj na 2 hostovackach a musel ist na tretiu.

Reagovat
janinho

sak to hovorim, ze nechapem co za tym je. lebo v seville bol v zostave roka, tak take nieco nemoze byt nahoda. a aj v reale pod solarim vtedy ako prvy posadil ZASLUZENE marcela na lavicku a keby solari pokracoval dlhsie, tak neverim ze by ho real pustil.

Reagovat
Pablos

Nesnáším tyhle rozjebaný ligy na zápasy ...někdo 34 někdo 31 ...jde vidět proč je nejlepší ligou světa Gambrinus liga

Reagovat
Salfovic

Strašný a největší šílenost jsou dohrávky umístěny před posledním kolem Tohle už mi přijde za hranou regulérnosti.

Reagovat
Kily

tak tohle je už tak nějak i normální, úplnou novinkou je, že čtyři zápasy před koncem dokonce někteří ještě ani nevědí, kolik jim za několik dní bude odečteno/vráceno bodů

Reagovat
icemike

Reagovat
trywii & TOTTENHAM

Tak snad do konce sezony Van De Ven na LB a Dragusin na CB.

Hlavně prosím ne Davies.

Reagovat
Euphael

Uloha Spurs v teto sezone je poslusne odevzdat vsechny body Arsenalu a obrat o body Liverpool a City.. nic vic, nic min.

Reagovat
Mastný Chobot

A klasicky to pokazili uz pri prvej prilezitosti

Reagovat
J0EL

Reagovat
SunFells

David Ornstein

EXCL: West Ham in talks over ambitious move for Ruben Amorim if David Moyes goes. Julen Lopetegui also assessed but Amorim current top target. #WHUFC said to appeal but unclear where they sit among 39yo’s options. Liverpool looks unlikely @TheAthleticFC

Tohle zní už reálněji.

Reagovat
martin.b

WTF kdo nás bude trénovat ?

Reagovat
SunFells

Nebyl včera nějaký vyhlášený trenér v Craven Cottage?

Reagovat
martin.b

Michael Edwards and Richard Hughes are both prepared to “be brave over popular” when it comes to appointing Liverpool’s new manager this summer. [@David_Ornstein]

všechno tomu nasvědčuje !

Reagovat
SunFells

Reagovat
SunFells

José šel za Silvou na víno nebo rozvířit spekulace, aby byl vidět, protože shání job.

Ale třeba Tuchela vidím jako možnost, nakonec Dortmund také tak volil po Kloppovi a to je teď Tuchel jiný matador.

Reagovat
O.Giroud

Dyche

Reagovat
Maximm9

Vcera se na vas byl divat the special one

Reagovat
Hlahart

tutovka. Už by jinde ani neměli koukat imho

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele