Zraněný Plšek bude i po sezoně pokračovat v maďarském Puskási

29.03.2022, 18:28
Aktuality
Český záložník se po sezoně nestane volným hráčem, když i svou další budoucnost budoucnost spojil s maďarským klubem Puskás Akadémia. Někdejší olomoucký talent se do Felcsútu přesunul v lednu 2020 a nyní prodloužil do léta 2025. Krátce po podpisu nové smlouvy si však dle informací Deníku Sport vážně poranil koleno...

Osmadvacetiletý Plšek doposud v této sezoně za Puskás naskočil do 26 soutěžních utkání, v nichž zaznamenal pět gólů a tři asistence. Poslední branku vstřelil 28. listopadu a další už do konce ročníku nepřidá - podle Michala Kvasnici si přetrhl přední zkřížený vaz v koleni, který si běžně žádá minimálně šestiměsíční rekonvalescenci.

Bývalý mládežnický reprezentant je jedním z řady opor Puskáse, které v poslední době spojili s bohatým klubem další roky své kariéry. Nové smlouvy podepsali i György Komáromi, Marius Corbu, Artem Favorov, Zsolt Nagy a József Urblík.

Ambiciózní Puskás zkraje sezony prožil velké zklamání v předkole Konferenční ligy, kterému nezabránila ani nová česká posila do obrany Patrizio Stronati, avšak v posledních měsících se vzpamatoval a vedoucí Ferencváros dotáhl na rozdíl sedmi bodů. Stronati po dvouměsíční pauze nevynechal žádný z posledních pěti ligových utkání a vždy odehrál celých 90 minut.

Autor: Tomáš Daníček / nemzetisport.hu, isport.cz

Komentáře (29)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Hrozně moc bych si přál vytvoření Středoevropské ligy do které by se dalo dostat klasicky postupem z národních soutěží. Měla by 20 týmů a byli by tam Polské, Slovenské, České, Maďarské a Rakouské týmy. Ale je to jen sen, který se nikdy nestane skutečnostní. Byla by 1. a 2. liga a pak národní. Cestování by nebylo tak hrozné. A z tv práv by klubům šli velké příjmy. Posunulo by to celý Středoevropský fotbal a mohli by jsme konkurovat top 5 ligám časem.

Reagovat
insane

Jo, všichni by byli určitě na větvi, že do Plzně přijede třeba nějakej Puskás, to by byly příjmy jak stehno. Vždyť dlouho nebyla finančně zajímavá ani Evropská liga (nebo Pohár UEFA), kde se střetávaly týmy mnohem lepších kvalit. Možná první rok dva by to lidi táhlo, a duely jako Slavia vs. Legia nebo Salzburg vs. Ferencváros by asi byly sledovaný, ale ve výsledku by ta liga nějakou extra kvalitou neoplývala.

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Kucka

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Dron

Reagovat
stas87

Takze zapas Lechia . Tirol by nebol problem s cestovanim, hej? Uz vidim tie davy nadsenych polskych alebo rakuskych divakov, ako cestuju 1 300 km na zapas.

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
Cotton

ČR a Rakousko jsou kvalitou někde jinde než Polsko, Slovensko a Maďarsko. Když už tak by to mohlo být místo národních pohárů, to by možná tak špatné nebylo.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Hroznej nesmysl

Reagovat
BBystr

chodte uz do riti s takymito nezmyslami, podobne ako s konferencou ligou ci ligou narodou

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smetos

Nejdriv Mynar si podpali chatu aby shrabl pojistku a ted Zeman na neci popud (on uz nerozjoduje ani o sve stolici) podepise milost tomu pakonovi... https://youtu.be/p7R3OIzna9U

Reagovat
fabec1222

Tak z toho se Plsek zranil...

Reagovat
Puskas

Asi jak nad tím kroutil hlavou.

Reagovat
REPLIKATOR

Náhoda? Nemyslím si...

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt to souvisí s článkem

Reagovat
ratusek
Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Kaspar

Co tam dělá Čupr?

Reagovat
thiago_oder_nix

Preco ste v clanku z Jozefa Urblika urobili Madara?

Reagovat
eleven11

Všetci ste Magyari,len niektorí ovoríte východomoravským nárečím

https://hu.wikipedia.org/wiki/Jozef_Urbl%C3%ADk#Mag%C3%A1n%C3%A9lete

Reagovat
thiago_oder_nix

vyborne, tak ulohu ako sa zhovadit mas uz dnes uspesne za sebou

Reagovat
eleven11

Ďakujem,ale ešte som veľmi ďaleko za tebou

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele