Zní to jako zázrak, radoval se trenér Maďarska Rossi

15.06.2022, 11:53
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (16)

Přidat komentář
pepa474

zázrak z dob Ferencze Puskáse

Reagovat
Jason_

Reagovat
Csaplárova past

Maďarům se ta investice do fotbalu začíná vracet

Reagovat
ACSeRw!n

no investice.. vsichni zamestnanci tam povinne odvadi "dan" na sport a z toho jde cca 90% do fotbalu..

Reagovat
kilobyte

Na MS nebyli 36 let, na ME udělali osmifinále.

Většina evropských repre má lepší výsledky.

Reagovat
vanGomm

Pokud jde o MS tak naši fotbalisté na tom o moc lépe než fotbalisté Maďarska nejsou.Po roce 1990 hráli naši hráči na MS pouze 1x (2006) a v roce 2026 to bude také 36 let.Navíc ten jejich postup jistý vůbec není

Reagovat
kilobyte

Tak mě jde o to, že se jim podle Csaplárovi pasti začíná pomalu vracet investice. Přitom na MS nepostoupili 36 let a na ME se dostali hlavně díky rozšíření. To že porazí Anglii v lepším přáteláku bych jako vracení investic nebral.

Tak kvalifikace na MS nám moc nejdou a přesto jsme v nich lepší než Maďarsko. To dlouho nebylo ani v baráži.

Reagovat
vanGomm

Uvidíme jak se to bude vyvíjet v dalších letech.V účastích na MS jim ale tvrdě "šlapem na paty" Ano v součtu posledních 36 let jsme lepší,ale i zde se s trochou nadsázky dá říci,nejsme ještě dobří,když jsme jen lepší jak ti nejhorší.To platí i pro běžný život a zde určitě ještě víc.

Reagovat
kilobyte

Jenže vlákno není o nás, ale Maďarech a jejich investicích.

Reagovat
vanGomm

Jasně,že je o fotbalistech Maďarska,ale kritika by vždy měla směřovat v první řadě k nám domů.Jak se říká zametat nejdříve před svým prahem.Naše fotbalová reprezentace má po roce 1990 s účastí na MS katastrofální skore 1:7!! To tedy na chlubení vůbec není a je vidět,že se u nás dělá něco špatně.Maďarsko si po velkém půstu vede zatím v té elitní skupině opravdu dobře.Vyhrát v Anglii 4:0 se prostě počítá a bude vždy počítat.Ten výsledek totiž letí do světa.V Anglii se často nevyhrává a 4:0 už vůbec ne.Ta tvá degradace LN na lepší přáteláky není podle mého názoru správná.Naši fotbalisté právě díky těmto "lepším přátelákům" dostali šanci bojovat o účast na MS!! Jinak se pakovali už ve skupině.

Reagovat
Shevchenko

My ale do sportu investujeme prachbídně málo. A když říkáš A tak řekni i B, na Euru máme oproti Maďarům výborné výsledky, taky se daří U21 a U19 měla taky docela slušné výsledky.

Reagovat
Kucka

Relativně no-name repre, ale hrají skvělý fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Pro tohle se hraje fotbal

Reagovat
hematop

Nádherné! Bijte ty Anglické ksichty! Bijte je!!!

Reagovat
Zark

Tak to dobře vy, Slováci

Reagovat
anarchochuligan

Ted jim Adamová-Pekarová od 1.7 zakáže fotbal a bude..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele