Známky lvíčat po Itálii: Trávník v Tychách ovládl Souček

22.06.2017, 01:21
Aktuality
Zaujalo nás
Ani nevíte, jak příjemné je dávat konečně českým hráčům pozitivní známky. Naše reprezentace, ať už seniorská či jedenadvacítka, po delší době předvedla skvělý výkon a po zásluze porazila hvězdami nabitou Itálii 3:1. Zachovala si díky tomu šance na postup do semifinále. No, a kteří borci Lavičkův tým k úspěchu dotáhli a vysloužili si tak od EuroFotbalu nejvyšší známky?

Stejně jak proti Německu patřil k nejlepším hráčům zápasu český stoper Stefan Simič, který v Polsku vyrostl ve skutečnou oporu defenzivních řad. Ještě větší dominanci však v utkání s Itálií předvedl už i seniorský reprezentant Tomáš Souček, jenž uprostřed pole skutečně kraloval.

Za zmínku rozhodně stojí i výkon kapitána Michala Trávníka, ocenit můžeme především způsob, jakým se zvedl po nepovedeném představení s Němci. Úvodní duel odnesl Václav Černý, na jehož místě nastoupil Martin Hašek - ani on ale nenadchnul a jako jediný ze lvíčat relativně zklamal.

Hodnocení hráčů českého týmu v utkání s Itálií:
(známkování od 1 do 10; 1 nejhorší, 10 nejlepší)

Lukáš Zima - 7: Vytáhlý gólman občas mezi třemi tyčemi působí nepatřičným dojmem - pohybově ani ve hře nohama není stoprocentní a ve stylu chytání má Zima k ukázkovému taktéž daleko. Včera ovšem českému týmu nesmírně pomohl, pochytal pět střel a - byť rozpačitým - výběhem pomohl zlikvidovat nájezd Petagni.

Milan Havel - 5,5: Už v první minutě zaváhal a nabídl Itálii možnost zahrozit, za dalších pár chvil nepěkně zavařil gólmanu Zimovi pomalou zpětnou přihrávkou. Z hrůzného startu se však nesesypal a odehrál solidní první poločas, když pomáhal i dopředu. Pak se ale ze hry vytratil a jednou se nechal velmi snadno obehrát ve vlastní šestnáctce.

Michael Lüftner - 6,5: Ze stoperské dvojice byl ten méně jistý a logicky také ten, kdo tak často nechodil do soubojů a spíš kryl suverénnějšího kolegu. Psychickou pohodu rozhodně nezískal ani v prvním duelu s Německem, kde vyhořel. Zato závěr duelu s Itálií mu musí pošramocenou sebedůvěru spravit - takový gól se skutečně jen tak nevidí.

Stefan Simič - 8: Tady se nám rodí opora do středu obrany. Kmenový zadák AC Milán měl velkou motivaci a jeho výkon tomu také odpovídal, byť zpočátku Simič nedostupoval soupeře dostatečně důrazně a natěsno. Pak byl excelentní, podstupoval velké množství soubojů a především na začátku druhého dějství dominoval. Nejzářnější moment si schoval po zaváhání Zimy, kdy fantastickým skluzem ukradl Itálii vyrovnávací gól.

Daniel Holzer - 7: Tohle by na levém beku rozhodně šlo. Záložník Holzer neselhal, ba naopak. Létal po lajně nahoru-dolů, nechyběl mu důraz, a co do aktivity v ofenzivě předčil i svého partnera na levé straně Martina Haška. Před prvním gólem poslal na Schicka dobrý vysoký míč - musí se jen vyvarovat občasných zaváhání v defenzivě, které plynou z jeho útočného založení.

Tomáš Souček - 8,5: Král středu hřiště, zvíře v osobních soubojích, bílý Yaya Touré. Tomáš Souček předvedl naprosto dominantní výkon, skoro by se dalo říct až dokonalý. Vybojoval nespočet balónů, rozdával přesné pasy (jednou do brejku 3 na 2) a míče dokázal i skvěle vyvážet. Nejde jinak než zatleskat a zavzpomínat na komplexní výkony Ondřeje Petráka z domácího Eura zpřed dvou let.

Michal Hubínek - 6: Na place byl od pověstné černé práce, a proto není divu, že prakticky nebyl vidět. Nepodstupoval tolik soubojů jako jeho kolega Souček, ale vytknout se mu vlastně nedá vůbec nic. Svůj úkol - tedy vyztužit střed pole - splnil a připsal si i několik dobrých zákroků.

Jakub Jankto - 6: Takovou aktivitu od křídel vyžadujeme, podobnou kvalitu a drzost v soubojích jeden na jednoho pak dokonce v českém nároďáku vyvažujeme zlatem. Jankto má potenciál být tahounem, což ostatně už prokázal, ale pořád tomu chybí větší efektivita především ve finální fázi. Zápas navíc div nezničil nepřesnou přihrávkou na půlící čáře, která vedla ve vyrovnávací gól Itálie.

Michal Trávník - 7,5: Nebylo ho plné hřiště jako Součka, ale přesto si můžeme mnout ruce. Jestliže v prvním zápase český tým citelně postrádal produktivitu Aleše Čermáka, včera ji v Trávníkovi opět našel. První výraznější akci hned proměnil v branku, a i když se po přestávce ze hry vytratil, založil akci i před druhým gólem.

Martin Hašek - 4,5: Nahradil Václava Černého, ale ve skutečnosti byl spíš jeho pokračovatelem. Na levém křídle prakticky nebyl vidět, a když ano, příležitost zazdil. Jednou pálil nad a fanoušky nazlobil i tragicky vyřešeným protiútokem 3 na 2. Byl pozadu i v tempu a po pětašedesáti minutách ho nahradil Havlík. Své si odvedl alespoň v defenzivě.

Patrik Schick - 7: Předvedl několik záblesků své šikovnosti, ale pořád to není ten hlavní tahoun, který by český tým měl dovést do bojů o medaile. Proti Itálii každopádně odvedl velký kus práce - vyhrával mraky hlavičkových soubojů, jeden takový ostatně vedl ke gólu Trávníka. Činil se i při presinku a pro Lavičku je nepostradatelný. Snad si svůj nejlepší výkon schovává na Dány.

Marek Havlík - 6,5: Hrůzostrašný vstup, ale konec dobrý, všechno dobré, ne? Po pár minutách na place ztratil míč coby předposlední hráč a jen dřevěný Petagna zachránil Česko od pohromy. Pak ale Havlík dokonale převzal míč pod tlakem ve vápně a brilantně vystřelil lvíčatům tři body.

Tomáš Chorý - nehodnocen: Během čtvrt hodiny stihl rozhodnout zápas a říct si o rozhodně větší minutáž do klíčového klání s Dánskem. Vysoký forvard dostal míč na rohu vápna, s klidem jej dovedl doprostřed a přihrál Havlíkovi na vítězný gól.

Michal Sáček - nehodnocen: I s nastavením si zahrál deset minut, na hřiště přišel s cílem vyztužit střed pole. Žádný výrazný přínos neměl, ale své si splnil.

Autor: Marek Ustohal

Komentáře (242)

Přidat komentář
Shevchenko

Trávník je šílený hráč, pořád se tam tak divně motá, několikrát si překážel se Schickem, kvůli čemuž jsme vždycky úplně zbytečně ztratili míč. Řešení situací hrozné, ale ty dva góly udělal, tak nevím.

Reagovat
FiX

Souhlasim. Je takovej chaotickej. Nikdy nevíš, co udělá.

Nicméně Zima sice něco chytil, ale jak?

Reagovat
Shevchenko

Chytí akorát rýmu.

Reagovat
czech_mira

Zima má víc štěstí než (roz)umu

Reagovat
TheMally11

říkám to pořád ten Schick tam nemá co dělat!

Reagovat
fantomas

Porad jeho nejlepsi vykon za 21 snad

Reagovat
Magic player

Potom je dost smutne, ze nemame na takovy post nikoho lepsiho. Nekoho, kdo zvlada elementarni veci, jako sbirat po Schickovi odrazene mice a ne se mu srat do souboju, ve kterych je stejne hrozny.

Reagovat
fantomas

Tak na jeho postu by normálně hrál Čermák, Trávník by startoval místo Hubínka. Což by ale nebyla o nic větší výhra asi, protože ten kluk je fyzicky fakt slabej.

Reagovat
Magic player

Ja vim, ze Cermak by byl jasny, o to vic me ten kreten nasral tim co udelal. Kdyz jsme byli v Karvine na pratelaku se Slovakama, tak mi tim prehledem a resenim situaci vyrazil dech. Ma neskutecny dar.

Pak je tu jeste zraneny Barak... Je fakt, ze Lavickovi se tohle posralo a nemuze s tim delat skoro nic, no. Takze ve vysledku beru zpet, ze na ten post nemame nikoho lepsiho.

Reagovat
tnt03

Tráva možná někdy působí, jak píšeš, ale kvalita a myšlenka mu nechybí. Občas právě ten klid, ale když ho má, tak předvádí skvělý fotbal :)

Reagovat
diastan

Reagovat
Han střelil první

šlo vidět, jak se po gólu o třídu zvedl.

Reagovat
PavlíčeQ

Reagovat
Magic player

Reagovat
Aldeano

"Král středu hřiště, zvíře v osobních soubojích, bílý Yaya Touré"

Reagovat
smazaný uživatel

V redakci se nekdo rozvasnil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tady se někdo hodně spálil

Reagovat
blaugrana

To je skoro uz Laco Borbely level.

Reagovat
Spalovač šancí

Je zbytečně při zdi

Reagovat
Sztanda

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Gryphonheart

Návrat krále

Reagovat
Kepy_FCB

Navrat krale

Reagovat
smazaný uživatel

pravda Souček je uplně jiná liga

Reagovat
Josifek

Reagovat
Rezan

taky mi to přijde trochu moc

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
db18

Reagovat
AnthonyR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PavlíčeQ

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
forma

Ono to zní nasazeně ale já dlouhou dobu přemýšlel ke komu ho herním stylem přirovnat a jakmile jsem si přečetl slovo Yaya tak jsem věděl. Je mi jedno jak to zní ale čistá defenzíva,klid na míči,přehled,tvrdá neutěšená střela (neumí to klopit) viz. ty břevna v seniorský repre ... postava alá vyzáblej štit - jasnej Yaya.

Reagovat
Aldeano

To fakt ne, ani vzdáleně.

Reagovat
smazaný uživatel

Celkově jsme měli super zálohu.. Hurvínek hrál opravdu skvěle, Hubínek odvedl černou práci, Spejbl předvedl stejný výkon jako zápas předtím Venca a Travník tak to netušim

Reagovat
czech_mira

Já bych vyzdvihl hlavně Simiće, který už proti Německu zahrál výborně. Jak to s ním vidíte na příští sezónu? Dostane v AC šanci?

Reagovat
smazaný uživatel

šustá se o tom, že půjde do Sparty a místo něj Holek s Mazuchem do AC

Reagovat
Mustang™

Reagovat
smazaný uživatel

s těma nákupama AC bych tomu moc nevěřil.

Reagovat
tnt03

asi tak.. AC potřebuje úspěchy a chce je co nejrychleji. Mladí asi tolik šance nedostanou... Ale u Simiče bych to viděl na nějakej tým v Serii A (spodní patra) formou hostování :)

Reagovat
Rezan

celej život bude hostovat, v AC ho hrát nenechaj a poserou mu kariéru, tím že ho nebudou chtít prodat. Je to škoda.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
REPLIKATOR

Má na lepší...

Reagovat
smazaný uživatel

lvíčat

Reagovat
smazaný uživatel

Co se ti nezdá joudo?

Reagovat
REPLIKATOR

Problém, slepičáku?

Reagovat
Counter

Běžné označení.

Reagovat
cristiano.K.

zase kvokáš na p*ču,slepice

Reagovat
Bakary3

* MAREK Havlík

Souček TOP ! jsem zvědavý, jak to s ním bude ve Slavii... snad základ s Ngadeuem...

Simič taky neskutečnej... Doufám, že nebude někdo posranej ho povolat do A, protože můžeme mít po hodně dlouhý době super stopera.

Holzer prý nemůže hrát beka - no, jak je vidět, tak může, a dobře, škoda, že mu chybí vytížení z klubu, bylo by to ještě lepší a ve Spartě věřím, že by taky nebyl horší než Kadlec s Costou (minimálně dopředu).

Jankto ne úplně výraznej, s tou jeho zarputilostí ho vidím do budoucna na CM (a v repre Souček /Barák/ - Darida, Jankto... To by mohlo být super), ale líbí se mi

Zbytek si odvedl svoje, Luftner neskutečnej gol... Zima rozpačitě, ale nakonec těžko říct, že by nepodržel, ikdyž často se štěstím...

A Lavička - upřednostňovat už skoro každýho před Barákem je neuvěřitelný, dokonce i Haška (v druhý půli až do vystřídání jsem nevěděl, že hraje). Tohle vážně není normální a tu kritiku si neodpustím, ikdyž jsme (se štěstím, za stavu 1:1 to Italové mohli několikrát zlomit) vyhráli - neodpustitelný a nepochopitelný.

Nejradši bych viděl Souček, Hubínek - Černý, Barák, Jankto... pokud už tam bude muset dát Trávníka, jako že je to tutovka, tak snad místo Černýho a Barák může být klidně na lajně

Reagovat
TheTopFootbaler

Proč tam pořád každý cpe Černýho? Vždyť nezvládá...

Reagovat
Hristo Stoichkov

Barák je zraněný, jinak by měl jistý místo v základu. Samozřejmě nějakou pasáž odehrát může, ale v základu určitě ne.

Nejlepší by bylo, kdyby Ngadeu dostal v zimě nějakou atraktivní nabídku z Anglie/Francie. Dohromady se Součkem hrát nemůžou a radši bych v sestavě viděl Suka.

Reagovat
Bakary3

Nevím, kdyby to tak bylo, tak proč by to neřekli...

Před Němcema říkal, že je schopnej odehrát 90min, šel tam z lavice... teď normálně trénoval, jen preventivně mu trénink o něco zkrátili, ale - teď s Italama jsme hráli zápas o všechno, pokud byl zdravej a v základu by ho chtěl, tak by ho tam prostě dal...

Jinak já si právě Ngadeua se Součkem představit umím, Ngadeu mi dokonce částo připadal, že se cítí líp, když má u sebe ještě někoho, kdo brání a on může využít fyzičku a trochu si zaběhat (viz Příbram, Brno...)

Ale jo, kdyby v zimě šel za ranec, může ho pak v klidu zas nahradit Hromada...

Reagovat
Hristo Stoichkov

Tonda měl trhlinu ve svalu a evidentně není v pořádku. Ono už je to celkem vidět z toho, jak žije s týmem. Kdyby mohl hrát, tak stoprocentně bude v základu. Bohužel.

Já bych rád viděl v lize často zálohu bez klasickýho DMka, pokud by se povedl Lobotka/Rotaň (či ještě někdo další), budeme mít dost dominantní střed zálohy, což by se mi hodně líbilo.

Nevím, co považuješ za ranec, ale čekám max 4-5 mega euro, větší cenu asi mít nebude. Za ty peníze bysme ale dokázali pořídit 3-4 dost kvalitní mladé hráče. To je naše cesta.

Reagovat
Bakary3

no musím říct, že pokud bude hrát Ngadeu tak, jak se prezentoval na jaře, kdy se vůbec nebál zaútočit, nebo Souček jako včera (nakonec, i ve svý první sezoně dal snad 7 golů), asi o nich nemůžeme mluvit jako o klasickym DM Souček teď má třeba super rozehrávku, ani Hromada není jen rozbíječ..

Tak, 4-5 mega... což na naše poměry ranec už je, ale třeba dokážou vyšponovat trochu víc.

A s tím souhlasím, doufám, že se nedočkáme Konopljanky, Stocha a dalších nesmyslů..

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych teda radši Ngadeua prodal až po MS.. Ale je pravda, že mít jednoho z nich na lavičce je až moc velkej luxus.

Reagovat
LFC & STEVEN 8

barák je zraněnej...byl jsem tam a vůbec se nerozcvičoval ani před zápasem ani o poločase a po zápase tam s někým mluvil u tribun s kroutil hlavou a ukazoval na ten sval, takže určitě včera nebyl nachystanej jít do zápasu ani na pár minut.

Reagovat
tnt03

Reagovat
Bakary3

OK, díky

Reagovat
josepe

Ten italskej golman prý odmítl smlouvu s AC Milán a chce do něčeho lepšího, včera vypadal, že by měl co dělat, aby si zachytal i v naší lize.

Reagovat
waynemarkrooney

Reagovat
ThePigFeathers

No nechci nic říkat ale na to si fakt sáhnout snad ani nemohl byly to perfektně umístěné střely

Reagovat
Rezan

promin, ale třetí gol byla střela, která se dá chytit pokud nestojíš blbě. A ty střely předtím se možná chytit nedali, ale on by je nedal, ani kdyby byli horší. Byl pomalej. Včera se mi vůbec nezdál na tu kvalitu a jaké se u něm mluví.

Reagovat
smazaný uživatel

Možná měl naše hráče dobře přečtené a tak věděl, že Lüftner nikdy nevystřelí, jenomže nastala chyba v Matrixu

Reagovat
Rezan

to je dost možný. Taky je možný že Lüftner vůbec nestřílel, jen zakopl o balon a on mu takhle odskočil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dírarumma

Reagovat
GabrielBatistuta

Jdi na ruma.

Reagovat
jany kozak

do boju o medajle joo?

Reagovat
kubys

Proč jako Tychy neskloňujete?

Reagovat
Kepy_FCB

Je to odpornej nazev

Reagovat
kubys

Tak kdyby se hrálo v Krakově, tak se taky nenapíše trávník v Krakov, o to mi jde.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
czech_mira

Taky to nechápu, je to podle mě stejné jako třeba Brémy (do Brém, v Brémách), takže do Tych a v Tychách. I sami poláci to skloňují "w Tychach".

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Skvěle sepsané hodnocení

Reagovat
smazaný uživatel

„Lavička na lavičce, Trávník na trávníku.“

Česká lidová písnička? Ne. To je česká fotbalová reprezentace do 21 let.

Reagovat
Puskas

Čapek by řekl, že se nám to hezky rýmuje.

Reagovat
tnt03

Reagovat
Y.N.W.A

...a Barák na tribuně, ale v baráku

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Donnarumma odmítne smlouvu v Miláně a za tejden dostane gól z 30ti metrů od Lüftnera. Jestli tohle neni karma, tak nevim co

Reagovat
Puskas

Škoda že se Lüftner nejmenuje Milan, to by mu dali novináři sežrat.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Rezan

Reagovat
db18

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Cipinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
tnt03

ŽEJO!!

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pingla

Simic okamzite do acka, horsi nez Kalas, Sivok nebo Suchy rozhodne nebude

Reagovat
Puskas

Zase bacha, jinak se hraje proti vrstevníkům, jinak proti zkušeným borcům.

Reagovat
fantomas

Jn, Brabec by mohl vyprávět.

Reagovat
pingla

To je pravda, ale treba vcera hral proti postavou uplnemu jinemu hraci nez je on sam a prakticky ho vymazal ze hry. Vubec bych se toho nebal.

Reagovat
Puskas

Líbil se mi moc, oba mače, kéž by opravdu vyrostl v prvotřídního stopera, takového už potřebujeme jako sůl.

Reagovat
smazaný uživatel

To bude ale muset někam kde dostane šanci. Jestli bude v AC a lítat někde po hostovačkách každý rok tak dopadne jak Kalas.

Reagovat
Rezan

to si taky myslím

Reagovat
Rezan

že to ten Sivok zvládá. Míň mě nasere když to pokazí mladej kluk než někdo bez perspektivy

Reagovat
Puskas

Jde mi o to, že se tu často vynášejí mladíci do nebes, jak by byli o parník lepší než hráči áčka, jenže často se pak ukáže, že ta seniorská úroveň je nad jejich síly; pak se jim nadává, jak jsou neschopní. Nepouštím se prost do euforie.

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Rezan

taky nevěřím, že Simic spasí v repre obranu, ale vzal bych ho tam. raději než jiné

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak, v naší situaci není na co čekat... jestli bude dál pravidelně hrát, tak zatím vypadá, že by mohl byt top stoper

Reagovat
nani92

Shick ofiko

Reagovat
kubys

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to triko vypada jak pyzamo..

Reagovat
db18

To logo je vzhledem ke sponzoru docela nešikovný...

Reagovat
smazaný uživatel

Mne ani nedoslo, ze je to logo, myslel jsem si, ze je to logo Jeepu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

to je tréninkový triko, who cares

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Lifted

Reagovat
andrew96

To nemohli týden počkat?

Reagovat
10

ne...za týden už Juve bude mít zakázaný přestupy

Reagovat
Lifted

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Baronne

Reagovat
Svatej

Reagovat
andrew96

Tak to si pohněte i s Costou.

Reagovat
db18

Reagovat
PavlíčeQ

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Castka?

Reagovat
smazaný uživatel

Ale stejne husty, behem roku a pul z Bohemky do Juventusu

Reagovat
db18

+ je vtipný, že ve Spartě by se pravděpodobně přes Lafatu stejně neprosadil...

Reagovat
nani92

tak Lafata, keby vedel jazyk, tak mohol byť v Reale

Reagovat
forma

Reagovat
Riviera Kid

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale je pravda, že on by se neprosadil být tam pořád Ščasný, jinak by hrál.

Reagovat
db18

Pod Ščasným by nehrál a pak by byl zraněný, protože Sparta...

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, samozřejmě. Se celkem divím, že ještě drží s Krejčím po tolika let na Spartě, Kadeřábka už to dostalo.

Reagovat
Aldeano

Tohle neni trenérama... Však byl poslanej na hostovačku ještě před soustředěnim...

Reagovat
smazaný uživatel

Je.

Reagovat
Aldeano

Dokud není někdo zraněný, tak se v průběhu roku do áčka nikdo nedostane...

Reagovat
smazaný uživatel

Jinými slovy - je to o trenérech.

Reagovat
Aldeano

Není. Je to o vedení, o koncepci, která neexistuje iž přes 10 let

Reagovat
smazaný uživatel

...čehož všeho jsou trenéři součástí.

Trénovat áčko např. Holoubek hrál by Schick už dávno.

Reagovat
Aldeano

To si nejsem jistý. Lavička dával šanci mladým a vytáhl na beka třeba Kadeřábka, ale jinak je naivní představa, že u nás mají trenéři volnost.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

spis by kopal kridlo misto Julise

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, ne.

Reagovat
Aldeano

Jak to říkal sám Schick, ikdyby seděl v Sampodorii na lavičce , tak lepší než sedět ve Spartě...

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

co to je za demenci? proc ted kurva lita do italie?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nechapu, proc neprileteli oni za nim. Zdravotni prohlidku udelas i na hotelu v Polsku a podpisy pred reklamnima banerama taky...

Reagovat
smazaný uživatel

"Zdravotni prohlidku udelas i na hotelu v Polsku"

Evidentne mas tuseni, jak zdravotni prohlidka vypada

Reagovat
Lifted

udělejte áááááá

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
andrew96

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
fantomas

No tak pokud se nemýlim, Kadeřábek loni taky zůstával v ČR. Docela běžně se už dneska prohlídky provádí mimo klubový centra (i když samozřejmě ne přímo na hotelu).

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ve zdravotnickym stredisku. To neprobiha tak, jako kdyz jdes k doktorce a ona ti polozi ruku na celo a rekne, ze ses zdravej.

Reagovat
fantomas

Samozřejmě. Ale řeší se to, že se to dalo udělat blíž naší polský základně no.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja resim to, na co reaguju.

Reagovat
Puskas

Proč by měl celý lékařský štáb jezdit za ním? Navíc mají plno svých přístrojů. Jiná věc je ovšem, že odjel uprostřed ME.

Reagovat
fantomas

To je "jiná" věc, co jaksi odpovídá na tvou otázku ze začátku tohohle příspěvku

Reagovat
Puskas

Jasně, jen prostě Juve je v takové pozici, že si to vymůže.

Reagovat
smazaný uživatel

hmmm tak asi je ta prohlidka na hotelu vazne blbost Ale na tehle urovni mi nerikej, ze takovej gigant jako Juve si nemuze zajistit treba pronajem nejake soukrome kliniky v Polsku a tam si ho otestovat. Nemusi nutne litat do Italie, o coz mi slo

Ale jestli vis, jak to probiha OPRAVDU, tak sem s tim...

Reagovat
smazaný uživatel

Je to nekolikahodinova prohlidka, kde napriklad behas na pasu a meri ti vsechny mozne udaje, delaji ti MR koncetin, kde jsi mel driv problemy, nebo kde muzou nastat, meri ti srdce atd. To na hotelu neudelas.

Reagovat
Puskas

Tam můžeš běhat akorát do schodů

Reagovat
smazaný uživatel

ten pas do hotelu dostanes, ale s tou MR nevim no... tady si ho Juve chce treba dukladneji proklepnnout (srdce, kolena a takovy zalezitosti)

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
10

tak místo hraní playstation na pokoji zaletěl privátním letadlem na prohlídku do Turína, nedělal bych z toho nějakej problém

Reagovat
smazaný uživatel

ani bych necekal, ze zrovna ty v tom uvidis problem, takze v poradku

Reagovat
10

logicky, když tam žádnej není

Reagovat
Lifted

Reagovat
Hristo Stoichkov

Schickovi to může spíš pomoct, aspoň se ho tam nikdo nebude ptát, jak už dva zápasy nedal gól. Sestřelí Dány a bude to v pohodě.

Reagovat
10

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Aldeano

To si říkal i Janko, když odjížděl na otočku z repre srazu....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Ja to chapu. Dneska maji hraci stejne pozapasovy trenink a volno. A nikdy nevis, co se mu muze stat v poslednim zapase, nemusel by pak projit zdravotni prohlidkou.

Reagovat
j_mrazik

On nebude čekat 3 hodiny na letišti na spoj. Soukromý letadlo tam a zpátky. Já myslím, že bude v pohodě.

Reagovat
10

S Janktem vůbec nesouhlasím, z jeho strany tam nebylo kvality ani trošku, jen bojovnost. Zajímala by mě statistika úspěšnosti přihrávek a ztrát, protože včera mi v tomhle přišel nejhorší z týmu.

Obě repre by ho měly začít využívat spíš jako box-to-box LCM, což hraje v Udine, on není křídlo, už vůbec ne pravý. Z prostředka by dokázal mnohem víc prodat svoje kvality.

Reagovat
kubys

Jankto byl strašně zmatený, měl příšernej první dotek a pomalu nikoho nedokázal obejít. Těžko říct, jak to vypadalo v televizi, ale na stadionu jsem fakt Havla občas litoval, že musí hrát za ním.

Reagovat
fantomas

Na druhou stranu jeho ztráty níž ve hřišti by byly kritičtější, viz gól.

Reagovat
10

jenže by jich nebylo tolik, on objektivně nemá techniku na to, aby se dostal ze statický pozice od lajny přes nohu, včera ta nemohoucnost byla hodně vidět, všechno zasekával dovnitř a pak o míč rychle přicházel...

Reagovat
db18

I tak by ho potkalo tolik hejtu jako Daridu... Ale to by repre asi musela přejít na 4-3-3 (což vlastně se šíleným Dočkalem taky nemusí být nic hrozného...

Reagovat
Magic player

Reagovat
exse

Jak říkáš, vychází to z toho, že prostě nehraje na svém postu. Na druhou stranu ty ztráty prostě vychází z jeho stylu hry, není to alibistickej přiklepávač, i z těžkých pozic se snaží vymyslet finálku a zrychlovat hru, což prostě vždy povede ke ztrátám.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

oba zapasy byl spatnej, zpracovat balon je pro nej hodne tezkej ukol

Reagovat
Fabregas@ole

Reagovat
smazaný uživatel

Hraje na spatnej pozici, to je pak tezky..

Reagovat
Aldeano

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Beči

Simič parádní, zasloužil by si šanci v áčku nároďáku.

Reagovat
smazaný uživatel

Soucis vcera excelentni, a to i v prvni pulce. ale spis me teda mile prekvapil Travnik. Ani ne tak tim golem, ale tou opravdu tvrdou praci smerem dozadu. skoro pokazde, kdyz uz nekomu treba na kraji teklo do bot a dostaval se pod tlak tak se zjevil Trava a prisel se nabidnout (jako jo, je to taky jeho prace, ale on se tak objevoval fakt v prihodny momenty, kdy uz to fakt smrdelo..). celkove se mi jeho pristup libil, tu pasku bere zodpovedne, tak si predstavuju vudce u takovyho kadru, kterej tvori mladosi.

A samozrejme Zima stabilizovanej, klidnej vykon, bez tech jeho dvou excelentnich zakroku bysme na nejaky goly na 2:1 a pak na 3:1 mohli zapomenout.

Za me spravedliva vyhra, dali sme do toho vic nez Italie, sli sme si pro to vic jak tymovym vykonem, tak i odhodlanim jednotlivcu. Sestava byla na oko bleeeh, moc se mi nelibila, ale jestli me takhle Lavicka bude vyvadet z omylu i nadale, tak klidne, tomuhle tymu se da i fandit

Reagovat
smazaný uživatel

tak sem zpatky z toho Polska.. zapasy moc popisovat nebudu, to kazdej videl, ale chtel bych se zastavit nad Katowicema.. byli sme tam tri noci a hnusnejsi mesto aby clovek pohledal.. stejne tak ty strasny vidlaci s IQ 40 to bylo teda neco.. vubec nic sme v tom vymrdanym klubu nedelali, ale proste sme od vyhazovacu museli dostat kesrem do xichtu jenom kvuli tomu, ze nejsme polaci.. kdyby to ty curaci chteli resit (ikdyz nebylo co) rucne, nebo aspon tim kesrem strikali z oci do oci.. ale tyhle podlidi, to na nas strikali zezadu.. proste idealni partaci pro Banikovce evidentne naopak Krakow je co se tyce mesta i lidi uplne jinde, tam je videt, ze je nejaka civilizovanost..

Reagovat
Puskas

Nechceš to napsat jako fejeton na EF?

Reagovat
smazaný uživatel

no nevim.. jako zazitku bylo hodne.. byli sme jeste v nakejch tech dolech, pak v Auschwitzu, kde sme potkali i nase hrace

Reagovat
PlackaSKS

Souček, barák, a další chtěli pocit domova

Reagovat
smazaný uživatel

To bylo i v reportazi, ze tam nasi byli. Idealni psychologicka priprava pred zapasem o byti a nebyti

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Kucka

Reagovat
AnthonyR

Polsko je někdy slušnej bizár. Super stadiony/ otřesný okolí. Ikdyž teď se to tam trochu zlepšuje.

Reagovat
Puskas

Katowice, Chorzow jsou klasická havířská města, tam nelze čekat gotiku na každém kroku. Takový náš Bohumín.

Reagovat
AnthonyR

To je pravda. Co třeba musím objektivně uznat, že maj v Polsku lepší silnice a rozvinutější dálniční síť než u nás. Na nějaký regionální úrovni to tam vedou trochu smysluplněji než my. Poslal bych jim tam na týden Krndu

Reagovat
smazaný uživatel

jo, silnice dobry, aspon teda na jihu, kde sme byli my.. ale co sem slysel od kamose, kterej dela byznys v Polsku a jezdi tam autem, tak prej zbytek Polska uz je spis jak Rusko

Reagovat
kubys

Asi tak, v podstatě jsou jenom na jihu.

Reagovat
andrew96

V Polsku měli a stále mají velký vliv historické okolnosti, kde je mnohem víc rozvinutější bývalý pruský zábor, kdežto ruský zábor byl hodně zaostalý. Je to vidět i v politice, kde na západě a ve městech volí liberální strany a na východě konzervativní a populistické. Rozvoj v dopravě je hezky vidět na tomto obrázku: https://www.bazakolejowa.pl/mapy/1/1088025256.png

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
smazaný uživatel

cože? lepší silnice? 2x jsme jeli z Ostravy do Tych a pokaždé tam i zpět jinou cestou (bloudili jsme :) ) a těch lepení a muld v cestě tady u nás nenajdeš. sami jsme museli s údivem uznat, že naše cesty jsou úplně jinde (samozřejmě neberu dálnice)

Reagovat
smazaný uživatel

no je pravda, ze sme pouzivali hlavne dalnice a na zbytek sme asi meli stesti

Reagovat
kubys

A to jste jeli odkud? Do Bialska máš z Těšína dálnici...uznávám, že potom je průser s tím sjezdem, protože Tychy nejsou nikde napsané a musíš se řídit podle sjezdu na dálnici mezi Katowicema a Krakowem, jenže ani pak ta cesta není vůbec lepená.

Reagovat
kubys

Ta katowická aglomerace to hodně zkresluje, vůbec se to nedá brát v globále.

Reagovat
smazaný uživatel

jako ty Tychy docela sly.. stadion umistenej mezi panelakam na sidlisti, docela slusny

Reagovat
j_mrazik

Takový Teplice.

Reagovat
frankiefcb

jj to je hodně solidní, ale město je docela pěkné.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebrec ty vole, priste tam nechod

Reagovat
smazaný uživatel

delas vyhazovace?

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Puskas

Tivoli říká "ty vole"...

Reagovat
iamek

Katowice je dira. Hornicke mesto, kde je potreba hodne investic, ale je to tam lepsi a lepsi. Krakow je historicke mesto, takze pochopitelne je hezci. Polaci maji dobre dalnice a docela slusne silnice prvni tridy, ale zbytek jsou jak polnacky. Silene.

Reagovat
smazaný uživatel

Jankto 5, snažil se, ale nemá kvalitu a dojebal góla. Schick fajn, ale bezzubý, 6 nebo 6,5. Souček o parník nejlepší

Reagovat
smazaný uživatel

Co se stane kdyz vyhrajem a Italove porazi Nemce 2:0?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak se jede na skóre ne? Takže by jsme museli dát Dány o tři góly minimálně. A ovíc než Portugalci dají Makedonce zítra na to aby jsme šli z druhého místa.

Reagovat
PJ

Nejede se na skóre. V minitabulce (bez Dánů) bychom měli my a Italové skóre 3:3, Němci 2:2 a byli by třetí, mezi náma a Italama by pak rozhodoval zase vzájemnej zápas - takže postup z prvního místa.

Reagovat
Usty

Tak vyhrajeme skupinu.

Reagovat
smazaný uživatel

7 pro Holzera? Vždyť pozičně hrál z našich asi úplně nejhůř. Pořád běhá někde úplně mimo a není tam, kde má být.

Reagovat
cristiano.K.

Já bych dal Luftovi 6,5 bez toho golu, s tím golem 7,5

Reagovat
smazaný uživatel

Čau, chystám se na zápas proti Danum, chtěl jsem se zeptat kam je nejlepší si koupit lístek respektive kde bude nejvíc cechu? A jak je to s pivem na stadionu popřípadě ve fanzone?

Reagovat
smazaný uživatel

kup to do kotle.. pivo na stadionu je nealko Carlsberg..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele