Zima byl rád, že si proti Kuvajtu mohl po měsíci zahrát zápas

12.11.2021, 16:52
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (47)

Přidat komentář
IgorMičinec

Tak důležitý, že si tihle leštiči laviček vždycky kopnou aspoň v repre

Reagovat
RadekVonCZE

Byl to přátelák

Reagovat
kilobyte

Ale reprezentace. Pokud ostatní nepřevyšuje výkonnosti (Třeba jako Schick), tak nemá v repre co dělat, když nehraje v klubu.

Reagovat
Beči

Naprosto nesmyslný názor. Vytíženost v klubu není zdaleka jen o výkonech, ale i o herním čase, oblibě trenéra, formě jeho předchůdce... Těch aspektů je tam spousta, ale pochybuji, že to pochopíš a nedej Bože i akceptuješ.

Reagovat
kilobyte

Jak myslíš ten herní čas? Jakou má šanci dostat se do základu před baráží, aby byl dostatečně herně vytížen a tím se mohl dostat do formy do nejdůležitějšího zápasu?

A prosím snaž se mi to vysvětlit tak, abych to pochopil i já.

Reagovat
Beči

Herní čas ve smysli, kolik mu dá trenér příležitostí. Když ho nestaví, těžko dokázat cokoliv. Neříkám, že má být v základě repre, ale na stranu druhou, kdo je tam momentálně na stoperu lepší?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jasný je to bída, ale třeba Petrášek už by zase mohl dostat šanci(Co se vrátil po zranění, tak jede bomby). Jinak takovej Jemelka by nebyl špatná volba

Reagovat
Freedo

Reagovat
Mass

Jemelka s Petráškem, ok

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
kilobyte

Takže herní čas je vytíženost hráče. Tím pádem jsi napsal, že vytíženost hráče není jen o výkon, ale i o jeho vytíženosti.

Těžko říct kdo je momentálně lepší, když Zima nehraje.

Reagovat
PH8

Já myslím že to všichni pochopili jak to Bači myslel. Že to že není vytěžován nemusí znamenat že hraje blbě ale prostě ještě nedostal tolik času na hřišti aby mohl trenéra přesvědčit, že má na základ.

Reagovat
Mass

Zvlášt když zrovna přestoupil, tak neni nic neobvyklýho, že v klubu zatim nehraje. Nemyslim si, že by to byl důvod ho nepovolávat do repre.

Reagovat
kilobyte

Ale pořád mu chybí zápasová praxe. A tu by měl nabírat v klubu, nikoliv za reprezentaci. Za klub už nehrál 1 a půl měsíce. Trenéra může přesvědčit na tréninku.

Reagovat
Beči

Přesně tak

Reagovat
mistr129

Stručně řečeno, když hraješ 90 minut za měsíc v Chelsea, tak jsi stejně asi lepší fotbalista, než když odehraješ 5 kompletních zápasů za Karvinou

Reagovat
kilobyte

A když nehraješ za Chelsea, tak se dá těžko posoudit, jestli jsi lepší než ostatní.

Reagovat
dave30

A o čem jiném by ta vytíženost měla byt. Obliba trenéra je obvyklá výmluva fanoušků, když nenastupuje jejich oblíbenec. Nedovedu si představit trenéra, který by nepostavil to nejlepší jenom proto, že se mu někoho zmelíbil. Navíc David hned po přestupu šance dostal. Je tak těžké si připustit, že je prostě nevyužil a zřejmě nepřesvědčuje trenéra ani na trénincích?

Reagovat
smazaný uživatel

Ono bránit v italské lize je přece jen něco jiného než v české lize. Davidovy nedostatky byly znát i v evropských pohárech, když vedle něho nestál Kúdela. Má se ještě hodně co učit, což i sám řekl. Bránění v Česku je učňák, bránění v italské lize je vysoká škola. Holt mu to bude trvat. Ale pořád byl na účňáku české školy jeden z nejlepších v lize. A když se člověk podívá, co jiného za materiál je na stopera k dispozici pro reprezentaci, tak se dá pochopit ten úhel pohledu, že i nevytížený Zima kvalitou převyšuje vytíženého stopera z české ligy. Neobhajuju ani Zimovo nasazení, ani jeho případné nenasazení. Jen upozorňuju na to, že těch pohledů je víc a jeden není správnější než druhý.

A to, že ho trenér nepostaví, nutně neznamená, že ho nepřesvědčuje. On má poměrně dost nabitou konkurenci. Sedí i takový obránce jako je Izzo, často i Rodriguez, poměrně stabilně hraje trojice Bremer, Buongiorno, Djidji. A pokud mi to funguje, proč bych do toho za každou cenu sahal? Mají 5 stoperů (4 včetně Zimy praváci) a navíc univerzálního Rodrigueze, který tam taky zahraje přinese potřebnou zkušenost. To by musel být extrémně výjimečný, aby po dvou měsících hrál základ v celku Serie A, na což mimo Kúdely nemá žádný český stoper.

Reagovat
dave30

V podstatě s tebou souhlasím.

Reagovat
dave30

Já v podstatě jen reagoval na příspěvek, že vytíženost v klubu není jen o výkonnosti (a bylo tam přimotáno ještě něco o oblibě trenéra). Vždy je to o výkonnosti. Na druhou stranu plně chápu, že David se potkává s úplně jinou kvalitou, a konkurencí než ostatní naši stopeři.

Reagovat
dave30

Snad dokáže David i tuto situaci využít ve svůj prospěch a nebude pouze vysedávat na lavičce a za 2-3 roky v kaprlize někde v Boleslavi.

Reagovat
smazaný uživatel

Nehrajes v klubu, tak se jdes rozehrat do repre jako sorry ale jak to davalo pod Silhavym driv smysl, tak se z repre stala groteska

Reagovat
PH8

Přesně. Máme dlouhodobě problémy na stoperu a máme reprezentanta který by tenhle problém mohl vyřešit na dalších 8 let. Tak mu hlavně nepomahejme v těžkém období. Ať hraje Brabec nebo Petrášek.

Reagovat
soukup

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
Largo

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslím si, že je správná cesta povolávat hráče do repre, aby se rozehráli. Celkově je ten podzim v repre hodně nepodařenej. Začíná to už u šílených nominací, kam se povolávají hráči jako Tecl, Doležal, Krmenčík atd...

Reagovat
Mass

Co by měl dělat jinýho v přáteláku, než se rozehrát?

Reagovat
soukup

u Zimy to naopak smysl dává

Reagovat
Largo

Reagovat
Rolf

Příležitost v Turíně dostal ve dvou zápasech,hned jak tam přišel!Nepřesvědčil,tak si pouze přesedne na lavičce a bude se učit tu taktiku,jak říká!

V reprezentaci nemá co pohledávat,je tam pouze z toho důvodu že BYL ve Slavii!

Do kritizovaného Brabce má hodně daleko a nejen on,ale i Kalas!

Reagovat
dave30

A to je ten hlavní nedostatek všech hráčů, kterým nefandíš, ba dokonce některé nemáš rád. Prostě to nejsou (nebyli) sparťani, a někteří jsou dokonce slávisti.

Reagovat
Rolf

Jaký vidíš důvod že by měl být v repre,když si od září nekop.Popíráš sám sebe,přečti si co jsi napsal ve 20:18.Blekota do repre strká slávisty i když jsou zcela z formy.Teď tam cpe dokonce toho pitomečka Krmenčíka,což je opravdu k pousmání!Máš ho rád??

Reagovat
dave30

Krmenčík si svým chováním a výkonem proti Kuvajtu asi moc fanoušků nezískal. Zima je samozřejmě také hodně sporný případ, ale ten se v klubu potkává s úplně jinou konkurencí a kvalitou. Tam bych to tak jednoznačné neviděl i když si myslím, že byl jeho odchod do zahraničí uspěchaný. Nicméně ze všech tvých komentářů je jasně čitelné, že co je mimo Spartu, to je špatně. Je to u tebe hodně extrémní a to se mi nelíbí. Ale jinak se na mě klidně vykašlali a piš si co chceš.

Reagovat
DelPiero137

Za vsetko mozeme podakovat Jorginhovi. V oboch zapasoch so Svajciarskom zahodil penalty, v oboch boli Taliani lepsi. Som tak nasrany

Reagovat
smazaný uživatel

Za to nemůže Jorginho. Nehledejme obětního beránka. Problémem je, že aktuální italská generace postrádá střelce. Problémem je nedostatek vstřelených gólů. Skóre ze kvalifikaci 13:2, ale z toho 5 gólů Litvě, která si dala navíc jeden vlastní. Nejlepší italský střelci v kvalifikaci jsou Immobile, Kean (jeden zápas v kvalifikaci) a Di Lorenzo (obránce), kteří mají po dvou gólech. Pak se trefili Berardi, Chiesa, Belotti, Raspadori, Sensi, Locatelli, Di Lorenzo, všichni po jednom gólu + jeden vlastňák Litvy. To je prostě průser. Když máš 4 výhry a 4 remízy, přímý postup si nezasloužíš. V Bulharsku se musí vyhrávat a se Švýcary musíš aspoň jedno vítězství urvat. Na výkon se nikdo neptá, důležité jsou výsledky.

Reagovat
10

už minulý MS dojebali Belotti s Immobilem, na EURU se na to nedojelo jen se štěstím a se změnou systému...to je prostě průser, už bych ty dva nevzal ani na přáteláky

Reagovat
smazaný uživatel

Musí přistoupit na trvalou hru s falšenou devítkou v hlavním roli s Chiesou, hrát to víc po španělsku. Jak mám Belottiho rád, tak mě sere stejně jako Immobile.

Reagovat
10

mít Moratu, tak už jsou dávno na MS, to mluví za vše...

Reagovat
GEGE

Chiesa měl ukázat v těch dvou posledních zápasech,že má být ta falešná devítka a místo toho 0 gólů a nebyl schopný to tam dát ani proti takovým lopatam jako Severní Irsko...

Reagovat
smazaný uživatel

Proti Švýcarsku hrál zprava - Belotti na hrotu. Následně po střídání Insigne na hrot, resp. na falešnou 9. Proti Irsku hrál zleva a Insigne od začátku na falešné 9. Ale jestli si viděl něco jiného nebo máš lepší řešení...

Reagovat
Zark

pořád čekám, kdy to golově rozjede jako CRonaldo nebo i ten blbý Bale jednu dobu a ono nic

Reagovat
DelPiero137

Ja viem, najviac ma serie ze v kazdom zapase bola Squadra lepsia, mala prevahu a plno sanci.

Jorginho to len podtrhol ale som nasrany

Z vacsej casti zato moze Mancio a jeho Immobile ale aj Insigne. Neapolcan pali neskutocne mnozstvo sanci a velmi casto je k nicomu.

Skoda, minulu MS kvalifikaciu hrali Taliani hovno, teraz bola hra dobra, zakazdym lepsi ako super, len tie goly....

Reagovat
smazaný uživatel

Za mě tu penaltu měl kopat Berardi. Jestli někdo, komu fakt na tu penaltu věřím, tak je to on. Jorginho od finále s Anglií nedal snad už tři penalty + tu finálovou.

Mancio si drží kurz, ale převažuje násobně to dobré, nad tím, co by mohl/měl zlepšit. Jen musí víc zvažovat možnosti. Ty individuality nejsou na tak vysoké úrovni, musí skládat víc tým a útočníci mu nepomáhají. Pořád vidím obrovský problém na stoperech, ale útok je na tom dost podobně. A když Immobile s Belottim odehrají 1 dobrý zápas z 10 a Insigne půlku zápasů neví, kde je, co dělá a že hraje, tak to je průšvih.

Reagovat
DelPiero137

Stoperi budu pruser, ak sa kvalifikuje ITA tak uz aj teraz v Katare to moze byt pruser. Stale tvrdim ze obrana je viac dvolezita ako utocnici.

Mancio zacal byt az moc alibista po tom co sa zacalo darit a na Squadru je vyvijany tlak ako na TOP favoritov. Jasne, Taliansko nema teraz spickovych utocnikov ale je tam vela ofenzivnych hracov a rozne varianty. Povedal by som ze v ofenzive asi najvacsia kvalita od 2010. Len to chce odvahu skusit inych hracov ked to niektorim opakovane a evidentne nejde.

Reagovat
Largo

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele