Ziganda v Osasuně skončil, nahradit ho má Camacho

13.10.2008, 16:13
Aktuality
Španělská nejvyšší soutěž zná v polovině října jméno druhého odvolaného trenéra. Po špatném startu do nové sezony minulý týden vedení Recreativa Huelva odvolalo Manola Zambrana, stejný osud nyní postihl i kouče Osasuny Joseho Angela Zigandu...

Osasuna v šesti zatím odehraných zápasech získala jenom čtyři body a v tabulce se krčí až na šestnácté příčce. Tým sice dostal jenom čtyři branky, s vynikající obranou ale ostře kontrastuje doslova tragický útok. Hráči zatím dali jenom dvě branky, na tu třetí čekají již 366 minut.

"Jose Angel Ziganda dnes ukončí své působení u našeho klubu. Jméno jeho nástupce klub oznámí během následujících několika hodin," stojí v prohlášení baskického klubu.

Španělská média již spekulují o novém trenérovi a některá z nich již údajně znají jméno vítěze - klub by měl převzít bývalý kouč tamní reprezentace a Realu Madrid Jose Antonio Camacho.

Autor: Tomáš Pavlík / fifa.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Camacho býval skvělý hráč

Reagovat
smazaný uživatel

Asi největší sympaťák na španělských ligových lavičkách. A dával nádherný góly za Bilbao .

Reagovat
smazaný uživatel

Tak panove, ja vas trenuji na Fife a docela mi to jde, cekam na telefon a sedam hned na letadlo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele