Camacho se vrací k trénování. Povede Osasunu

14.10.2008, 08:52
Aktuality
Osasuna našla krátce po odvolání Joseho Angela Zigandy nového trenéra. Aktuálně šestnáctý tým Primera División podle očekávání přebírá Jose Antonio Camacho, bývalý kouč španělské reprezentace nebo Realu Madrid.

Ziganda byl odvolán včera odpoledne, za největšího favorita na jeho nahrazení byl od začátku považován Camacho. Ještě večer Osasuna příchod 53letého trenéra potvrdila.

"Jose Antonio Camacho nahradí Joseho Angela Zigandu na lavičce Osasuny ve zbytku probíhající sezóny," stojí na klubovém webu. "Camacho tým povede do června 2009, spolu s ním přichází jeho asistent Pepe Carcelen."

Camacho se k trenérskému řemeslu vrací po půl roce, od svého konce v Benfice se věnoval především práci v televizi. Oficiálně bude se svým asistentem představen dnes v jednu hodinu odpoledne.

Zkušený kouč má za úkol pozvednout Osasunu, která z dosavadních šesti ligových zápasů ani jednou nevyhrála. Camacho ve své kariéře vedl španělskou reprezentaci, Real Madrid, Benfiku, Sevillu, Espanyol a Rayo Vallecano.

Autor: Radim Šantrůček / skysports.com, goal.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
božský John

No jsem na něj zvědavej....snad je vytáhne vejš..moh by se chytit KONEČNĚ portillo

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele