Zcela jednoznačně nejhorší výkon ve skupině, řekl Trpišovský

29.11.2018, 23:41
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (26)

Přidat komentář
meno

Nevadí, stajne se, ale nesmí se to stávat. Jako se stává naprostá impotence v útoku, když hrajeme bez Tecla, to se musí nějak pořešit... Ale tak co, jsou to jenom lidi (až na Coufala) a tudíž si můžou dovolit dělat chyby.

Ovšem za poslední minutu bych je pověsil za koule do průvanu.

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Jedna věc je prohrát, ale způsobem, jako dnes, to je neomluvitelné

Reagovat
kilobyte

V klidu. V dalším zápase to můžete překonat.

Reagovat
ratusek

Asi málo představivosti

Reagovat
Bakary3

To byla čirá katastrofa.. Co to jako mělo být, to celej den chlastali?

Ještě pochopím, že to nejde, ale takhle se na to vys... a odchodit to, to je normální ostuda.

Trpišovský by se měl už taky zamyslet, když to tam nepadne někomu z dálky nebo z rohu, je ta hra úplně impotentní. Hra Slavie je v podstatě jen ťukačka mezi stopery nakrátko se středními záložníky, přenesení na Coufala, který je v pozici záložníka a centr před bránu.

To je jako nějakej fotbal? V naší lize to ale díky individuální kvalitě hráčů stačí.

Proč Traoré na ofenzivním záložníkovi, což prostě není?

A že Trpišovský pořád hodnotí jen to, jak jeho tým nebo soupeř "vypadal běžecky", to taky mluví za sebe. Už bych ocenil trošku fotbalovosti, materiálu má až až.

A co předvedli hráči, škoda slov.. Zachytal Kolář, ikdyž za ty jeho čitelný kličky bych mu už pořádně nafackoval. A Coufal, ikdyž to taky nebylo ono, si prostě vždycky odmaká svoje.

Jinak.. bez pohybu, nic.. Nekreativita Bořila a Zmrhala je šílená, ty by ubránili žáčci. Oni si neumí jedinkrát nějak překvapivě vyměnit míč, narazit si.. Ani ty střeďáci jim do kombinace nesbíhají.

Vzadu to s Kúdelou fungovalo líp i díky jeho výborný rozehrávce.

Záložnící to odchodili..

A Andrea Souček by se měl pořádně vzpamatovat a začít na hřišti zase hrát tak, co ho vyneslo nahoru. Už se Slovákama jsem koukal, že měl takový dementní gesta pro kamery, včera dostane pásku, při nástupu tam líbá vlajku, kouká k nebi.. ať se zase začně soustředit na fotbal a na to, od čeho tam je - odebírat míče a kvalitně rozehrát. Žádnej špílmachr to není a nebude, a aby včera (včetně golový chyby) promáchnul snad 5x za zápas, to jsem neviděl. Totální nekoncentrovanost na zápas.

A jestli jako čeká, že si bude ve středu zálohy hrát volnýho hráče, protože je reprezentant, a bude za něj bránit Hušba, tak to asi upad.

Doufám, že aspoň dostali pořádně zjebáno, protože tohle bylo šílený.

Reagovat
Reggie

S tim Souckem musism maximalne souhlasit, horsi vykon jednotlivce (tim spis, kdyz se o nem vsude pise, jak prerostl ligu a pujde tam nebo tam) jsem fakt dlouho nevidel. Hola tragedie.

Reagovat
forma

Reagovat
Bakary3

Tak ona to je pravda, ale měl by si uvědomit, že ještě nic nedokázal a přestat hrát jako mistr světa a hrát furt poctivě a s pokorou jako dřív, s takovou by se taky s nějakým zahraničím mohl rozloučit.

Reagovat
Reggie

Je to zajimavy, na me vzdycky pusobil takovym skromnym dojmem, ze je to takovej Lojzik a ze v tomto smeru by to mel ustat. Ale vypada to, ze mu to vsechno dost stouplo do hlavy. A presne takhle to zacinalo u borcu jako Fenin atd. Tak snad ho nekdo vrati na zem, protoze vcera to bylo fakt neskutecnyho neco.

Reagovat
Bakary3

Tak já si myslím, že to u něj nebude dlouhodobý... Myslím, že on je typ, co dostane za uši a příště to bude dobrý.. Tak snad dostal

Reagovat
Pablos

Reagovat
Reggie

Jj, jak rikam, takovej dobrosrdecnej Lojzik . Snad mas pravdu, byla by ho skoda.

Reagovat
Pablos

a co Stoch...ten jeho výkon byl taky příšernej.

Reagovat
Reggie

Souhlas, vcera jsme si rikali s klukama, ze od ty doby co byl na repre, tak je uplne tumpachovej. Tak snad se zase zvedne.

Reagovat
Pablos

přesně to jsem si taky říkal, že mu repre zkazila formu ...hroznej výkyv toho jak naopak předtím byl ve formě... to nebyl propad do průměru, ale do totální bezformy.

Reagovat
Reggie

Tak tak. Kvalitu ma, hlava uz se mu dala snad taky trochu do kupy, tak se snad brzo vrati do formy.

Reagovat
Pablos

tak nejspíš asi jo si myslím.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Lof

Reagovat
smazaný uživatel

A ešte aj napriek tomu chabému výkonu mohli mať remízu, keby Sýkora premenil tutovku....no a samozrejme keby nepadol ten gól pred koncom, keď to už trestuhodne vypustili!

Reagovat
anarchochuligan

Dekuji českým mužstvům za kvalitní reprezentaci v EL v tomto kole. Mám dne svátek a udělali jste mi mi super radost. Snad SK rupne i se Zenitem a bude to nejhezčí moment tohoto roku

Reagovat
smazaný uživatel

Toto bude u teba nejhezčí moment???

Ty si asi nepozeral MS, konkrétne Belgicko - Japonsko, alebo Francia - Argentína...

Reagovat
forma

Jablonec odehrál jedno z nejlepších utkání v sezóně (ne-li nejlepší). Totálně ty saláty převálcoval. Výsledek už je věc jiná.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejhorší výkon tuhle sezonu.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele