Ani nevíte, jak mě to mrzí, litoval Sýkora neproměněné šance

30.11.2018, 08:54
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (39)

Přidat komentář
kylo ren

Nakonec este nepostoupi

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně, že vy jste postoupili...rudí klauni, co se ztrapňují ještě na fóru,....zameť si u svýého týmu a pak vylez.

Zakop se, dík.

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
forma

Mě mrzí že sem se musel 90 minut dívat na ten jetel co hráli.

Reagovat
David143

Výkon to nebyl opravdu dobrý, ale to se po 4 dobre odehraných zápasech v EL dalo čekat ze jeden ze zápasu to nevyjde. Ale mít se skorem 2:3 7 bodu je něco neuvěřitelného Slavce po zranění Standy Tecla chybí proste střelec, který by dokázal dat branku i v Evropě, Škodak na to už nemá, Matoušek ani Baluta nejsou hrotaci, Mesanovic a Mick jsou po zranění a i tak si nemyslím ze patří mezi ty hráče, kteří by měli Slavii táhnout v Evropě. Peter je zatím nevýrazný a tu cenovku se kterou přišel, zatím rozhodne nepotvrzuje. Když k tomu přičteme, ze některé zápasy záložní rada nepřidá podstatnou nadstavbu v útočné hře, tak je Slávka v podstatně ve predu neškodná

Reagovat
Pablos

no hrozné to bylo i doma s Kodaní i když bod brali ...teda hrozné co se týče nějákého útoku ...svým způsobem jediný fakt dobrý zapás co hráli na oko diváka byl se Zenitem....ale to je takové alá Jablonec, hrát líp a body bere soupeř, tudíž oká hlavní jsou ty body. No ale včera to byla jedna velká hrůza.

Tecl fajn, ale očekávat a vkládat do něj nějákou spásu útoku to je trošku moc. Za prvé bez pořádné hry zálohy (což třeba včera nebyla) popř. křídel (což také pořádně nebylo) není Tecl žádná záruka jistoty, pořád je to jen v rovině možná, že by prošel, možná by udělal ofsajd, možná by nevyhrál ani souboj. No a za druhé co jde v lize neznamená, že půjde i v EL to, že v lize dával nějaké góly neznamená, že když bude zápas v EL 0:1 rozehranej, že nastoupí Tecl a skončí to 2:1.

Reagovat
Bakary3

Ona je pak otázka, proč hraje ofen. záložníka Traoré, který tam má ofenzivní přínos nula. Nebylo by teda lepší tam mít Matouška, který by se při bránění na tuhle pozici stáhnul, a na hrotu (když ne teď Škodu po zranění) Olayinku, když je stejně pomalu jediná šance na gol po nějakým centru, v čemž je Matoušek ne tak silnej?

Před zápasem bych chtěl vidět Trpišovi do hlavy, co si jako říká, jak dáme gol?

a) Miro nebo Hušby se ukopnou za 20+ metrů

b) padne to tam ze standardky

c) Coufi to dostane do lajny, narve to před kasu a nějak to tam spadne

To jsou v podstatě všechny herní prvky Slavie. Jo, sem tam to tam někdo nacentruje, Zmrhal, Stoch.. Bořil se tam sice dostane 50m náběhem, ale pak je to centr buď jeho slavou levou, nebo pravou ňáká haluz, takže kontraproduktivní, ztráta míče...

Takhle prostě hrát fotbal, nebo dokonce přehrávat někoho silnějšího, nejde..

Reagovat
Pablos

To samozřejmě nijak nezpochybňuji, právě že naopak... z toho také vyplývá to, že si nemyslím, že by Tecl něco změnil v tom jak se prezentovala hra Slavie.

Reagovat
Bakary3

Jo, s tím souhlasím, chtěl jsem dát

Pak jsem asi zabrousil trochu jinam..

Reagovat
Pablos

jsem zvědavej no na ten zápas se Zenitem... včera jsem je pod návalem emocí totálně odepsal, dnes už s chladnou hlavou si myslím, že to zvládnou, resp. doufám v to.

Reagovat
verv

Moc nevím, kde se bere to přesvědčení, že Tecl je nějakej střelec co by spasil Slavii. Pokud vím, tak od přestupu z Jihlavy mu to tam jakž takž padalo v jedné sezóně v Plzni a potom ten půlrok v Jablonci než si ho stáhla Slavie. Ale kolik dal za Slavii ligovejch gólu? Víc jak 10 to nebude. Takhle si nepředstavuju kanonýra co by měl Slavii vytrhnout trn z paty, ještě k tomu v evropě.

Reagovat
Pablos

Reagovat
David143

Tak sem to nemyslel, ale dle mého je z těch útočníků nejkvalitnější

Reagovat
verv

To nebylo mířený jenom čistě na tebe. Jenom, že se poslední dobou nejen tady dost setkávám s názorem, že teď to tam sice útočníkům nepadá ale být zdravej Tecl, tak to bude o něčem jiným. Tak právě moc nevím, odkud se bere tohle přesvědčení.

Reagovat
smazaný uživatel

Protože před zraněním hrál fakt dobře.

Reagovat
verv

Hrál možná dobře ale 13 zápasů a 3 góly zrovna nevypovídá o nějaké velké střelecké formě.

Reagovat
kilobyte

Vzhledem k tomu že mě v ještě v úterý nejmenovaný slávista přesvědčoval o tom, jak by na místě Plzně v LM zářili, jsem nečekal, že se budou strachovat a modlit, aby Zenit ten poslední zápas vypustil a oni postoupili dál.

Reagovat
Pablos

musím se přiznat, že i já když byla tak 25min. zápasu s CSKA jsem si říkal... no do prdele škoda, že tam není místo Plzně Slávie

Reagovat
smazaný uživatel

to je tak, kdyz hrajou ti co maj fyzicku, jedno ze neumej fotbal a jsou to kopyta par exelence...klasickej ceskej tym

Reagovat
kilobyte

Jestli Hušbauer hraje jenom kvůli tomu, že má fyzičku, tak musí mít Slavie na lavičce vozíčkáře.

Reagovat
smazaný uživatel

no husby ma byt ten co ma umet hrat fotbal, bohuzel neumi ani jedno

Reagovat
smazaný uživatel

kopyto lvl 1000

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
mayday

Za pět zápasů skóre 2-3 a stejně sedm bodů a na dosah postup, to je slušný.

Reagovat
smazaný uživatel

hroznej přuměrak, zpět do liberce, k němu přibalit bořila, frdrycha a zmrhala

Reagovat
smazaný uživatel

tak tak já bych k nim dal ještě coufala

Reagovat
Bakary3

Tak na zapasy slavie moc nekoukas.

Vsichni jmenovani na ligu fajn hraci, zmrhal navic srdcar a odchovanec a coufal je vybornej.

Chtel bych videt, jakou jinou kvalitu byste posbirali misto nich.

Reagovat
Pablos

no u toho zmrhala bych teda oponoval ...fajn srdcař a odchovanec, to je Frýdek ve Spartě třeba taky, ale tím nesmažeš to, že jsou strašně zbrklý a netechnický ... k čemu ti pak je, že když se sejde miliarda kombinací různě postavení hvězd ve vesmíru, tak zahrajou parádně i technicky dva zápasy po sobě třeba.

Reagovat
Bakary3

Taky z nej nejsem pokazdy nadsenej, ale on to odmaka vzdy na 100% a cas od casu umi rozhodovat zapasy.

Takovej hrac, kterej to aspon neodflakne, kdyz mu to nejde, a kdyz mu to jde, je na nasi ligu nadstandard, si myslim, ze je do kadru hodne uzitecnej.

Reagovat
Pablos

Ale jo jako to asi ano, ale né aby měl jistej základ to je zase můj pohled. Resp. někdy hraje třeba dobře (ligu sleduji vlastně jen z dohrána, max. když je zajímavej zápas v tv) takže nejsem úplně objektivní, ale tihle aktivní jako je on a Bořil třeba ve Slávii u nich je prostě pak o to víc na pěst, když v útoku to zadrbaj z 9/10 pokusů. To víc prostě vynikne a přebijí to v mých očích i tu snahu.

Reagovat
Bakary3

To jo, zaklad by jistej mit nemel, to uz je vec trenera, ale ted se to docela na jeho postu toci..

A s tim mas pravdu, hlavne u Borila, ten toho nalita, ale kloudnej centr neprijde, asi bych byl radsi, kdyby to hral na Limbu a dobre rozehraval, na to ale asi tak uplne nema fotbalove.

U Zmrhala si zas myslim, ze by byl idealni bek.. Jak pises, nevynikly by tolik jeho nedostatky a fyzicky by tu lajnu znicil

Reagovat
salami

zmrhala na beka tlacim uz roky a porad nic Nicmene kdyz ne Zmrhal, tak aspon Zeleny by mohl dostat sanci, protoze Borilova finalni faze je fakt desna, navic ja si myslim, ze fotbalove a mozna i mimofotbalove to Borilovi moc nemysli a na ty hre je to dost videt, da se to porovnat treba s frydrychem, kterej je dovednostne o dost horsi nez Boril, ale dokaze to hlavou celkem slusne eliminovat.

Reagovat
Bakary3

Ja nych ho tam fakt strasne chtel videt.. A to, co je v Coufalovi na druhy strane, by hrozilo i zleva.. To by mohl byt slusny valec.

S Borilem souhlasim..on je bojovnik, jeste napravo je dopredu uzitecnej, tam odsud neco pred branku jeste dostane.

Ale vlevo je to spis do minusu..

Reagovat
Logan

U Zmrhala v obraně byl ale byl průser, že by ho každej tělem odstavil. Bořil umí být důraznej a hrát tělem (i když to občas přežene) ale bojím se že Zmrhal by byl druhej extrém a každej by si ho tam vodil. Samozřejmě jako varianta proti slabším soupeřům nebo když potřebujeme hodně útočit je to možné vyzkoušet.

Reagovat
smazaný uživatel

Frýdek se dostal do formy před zraněním a je naším klíčovým hráčem.

Reagovat
Pablos

nu dobrá tedy

Reagovat
pepinho2

Ať si představí, že ten gól dal a bude to.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele