Zasloužené vítězství Teplic, uznal mladoboleslavský kouč Weber

18.09.2019, 22:39
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (11)

Přidat komentář
monty25

Dneska se J. Mareš konečně ukázal v lepším světle, i když oba góly dával do prázdné brány. Výhru s Boleslaví čekal asi málokdo, hned ta tabulka vypadá líp.

Reagovat
Zark

Je To dost vyrovnané no

Reagovat
andrew96

Kapitán

Reagovat
ratusek

Boleslav hraje venku fakt tragicky

Reagovat
smazaný uživatel

Kromě zápasu v obraně s marnou Příbramí, tak nehrají vyloženě dobře ani doma, Karvinou porazili po nasimulované penaltě, proti Opavě měl být Komličenko vyloučený, SFC mělo několik šancí, proti Spartě byli efektivní, ale ve hře daleko horší než ACS, Dynamo tam vedlo 2:0, jen díky zbytečným chybám Budějovic se dostali do hry...

Na tu trojku Komličenko - Mešanovič - Bucha se hezky kouká, když se dobře vyspí, ale vidět včera znuděného chodícího Komličenka to teda nebylo nic moc Pak se někdo diví, že za něj nikdo nechce dát ani těch 100 mega...Velkým negativem u Bolky je i obrana, nepřišel stoper, nechali se odejít Takácse, zranil se Pudil, Jakub Klíma je parodie na stopera, Tatajev má dobrou rozehrávku, ale je taky strašně nedůrazný v soubojích.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale líbí se mi, že dávají šanci mladým, za to bych je ocenil, sedmnáctiletý Pech

Reagovat
ratusek

Komličenko chtěl dle mě odejít. Proto to má na párku.

Reagovat
smazaný uživatel

Neřekl bych, spíš má své limity, že je náladový ví všichni...

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak chtěl odejít určitě CSKA x Boleslav Kdo by nechtěl? Ale myslím, že se kousnul a ví, že ta cesta bude vést jen přes jeho dobré výkony, včera byl ale vyloženě mizerný, taky neměl žádný servis, Teplicím vyšla sázka na tři stopery.

Reagovat
Kang & Kodos

Snad neni úplně blbej. A ví, že když se na to vysere, tak v lednu půjde leda někam do Orenburgu za Urošem

Reagovat
run

včerejší Hejkalova taktika na tři beky Komliho dokonale vymazala a Matějovský na všechno nestačil. na hře Teplic bylo dobře vidět soustředění aby se ta minulá ostuda neopakovala a když se přidaly chyby ve fakt děravý obraně MB, bylo hotovo. a to ještě Řezníček spálil 100% tutovku. ale ten tandem s Marešem by TP mohl vytáhnout výš.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele