Zanetti měl velkou radost z triumfu, nyní už myslí na Chievo

06.05.2010, 14:25
Aktuality
Velmi příjemnou povinnost má v posledních letech na Apeninském poloostrově Javier Zanetti, kapitán Interu Milán totiž každý rok přebírá minimálně jednu trofej. Nejinak tomu je i letos, Nerazzurri včera zvládli finále Coppa Italia a vyhráli nad AS Řím...

O vítězi Italského poháru nakonec rozhodla jediná branka, kterou dal ve 40. minutě po individuální akci Diego Milito. Závěr zápasu byl hodně nervózní a často ani nevypadal jako konec fotbalového utkání. Korunu všemu nasadil Francesco Totti, kapitán AS v závěru zezadu nakopl do nohy Maria Balotelliho a dostal červenou kartu.

Inter možná stojí na prahu fantastické sezony. Jednu trofej již má, další dvě může získat. Dvě kola před koncem Serie A vede tabulku italské nejvyšší soutěže, navíc ho čeká finále Ligy mistrů.

"Teď už pomalu myslíme na nedělní zápas. Opravdu jsme chtěli vyhrát Coppa Italia, takže to trochu oslavíme a pak budeme myslet na Chievo," řekl Zanetti v rozhovoru pro Rai Sport.

"Gratuluji Římu, dali do toho vše, aby vyhráli, stejně jako my. Mám velkou radost ze zisku této trofeje, i když nás to stálo hodně nervů, ale když vyhrajete, je to vždy skvělý pocit," dodal argentinský obránce.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (305)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele