Záložník Verratti se v PSG dohodl na prodloužení smlouvy

15.02.2016, 09:13
Aktuality
Marco Verratti se v sobotu po problémech s tříslem vrátil na zelené trávníky a nyní fanouškům Paris Saint-Germain zavdal ještě jeden důvod k radosti. Italský záložník s francouzským klubem uzavřel novou smlouvu...

Předchozí kontrakt měl Verrattimu vypršet v červnu 2019, nový je o dvanáct měsíců delší a hráči zaručí lepší finanční podmínky.

"Mám velkou radost, že jsem prodloužil kontrakt s Paris Saint-Germain," svěřil se v rozhovoru pro internetové stránky klubu.

"Rád bych klubu poděkoval za důvěru, kterou mi hned od mého příchodu poskytl. Miluji město a miluji Paris Saint-Germain. I nadále ze sebe budu vydávat vše, stejně jako moji spoluhráči, abychom uspokojili fanoušky a z našeho klubu udělali ten nejlepší v Evropě," slíbil.

Verratti přišel do Paříže v létě 2012 za jedenáct milionů eur z italské Pescary a do této chvíle stihl 155 soutěžních startů. V hlavním městě Francie slavil tři mistrovské tituly a po letošní sezoně z něho s největší pravděpodobností bude čtyřnásobný mistr Ligue 1.

Autor: Tomáš Pavlík / psg.fr

Komentáře (98)

Přidat komentář
RicardoCOYS

supr dres

Reagovat
smazaný uživatel

máš na víc

Reagovat
smazaný uživatel

Za chvíli už nic víc nebude

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
juveforever

snaď sa na eure predvedie

Reagovat
Manik...

*nepředvede

Reagovat
smazaný uživatel

Serge Aurier byl dočasně vyřazen z kádru PSG - Paris Saint-Germain!

Na svém Periscope účtu odpovídal na dotazy fanoušků. Během povídání urazil několik svých spoluhráčů a trenéra Blanca nazval homosexuálem. Klub s hráčem povede disciplinární řízení.

Reagovat
FUnk

ten asi rozumu moc nepobral.....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Langi

to je debil

Reagovat
Manik...

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Pettirosso

asks him whether or not "Blanc sucks off Zlatan (Ibrahimovic)?", Aurier answers: "Yes, he takes everything, even his balls."

Být jím asi se bojím jít do kabiny

Reagovat
smazaný uživatel

..............

Reagovat
smazaný uživatel

odraz toho, jaky odpad a krysy PSG sbira

Reagovat
.13

To je blazon a to konecne zacal ukazovat, preco ho Pariz kupoval

Skvely hrac, skoda, ze asi niekde inde mu bolo ubrane

Sanca pre VdWiela, ktoremu konci pomaly zmluva. Tak snad sa rozohra a predlzi

Reagovat
smazaný uživatel

van der wiel neni zadny terno.

Reagovat
Spalovač šancí

Tak to je jasné, že Blanc je gay. Kdo jiný by líbal Bartheze

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

takhle si to posrat

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

výborně. Konečně snad trochu utichnou ty spekulace.

Reagovat
smazaný uživatel

I kdyby všichni psali, že přestoupí zítra, tak pravděpodobnost přestupu hráče z PSG, kterého chtějí udržet je tak do 5 procent. Ten klub má takovou finanční sílu, že se může každé nabídce vysmát, trucujícího fotbalistu poslat do Bčka a v případě zájmu od vás položit na stůl výkupku za Leoše bez ohledu na FFP.

Místní PL sekce tu už tak 3 roky slintá nad příchodem hvězd z PSG na ostrovy a hovno z toho, jediný přestup je Cabaye, který se ale v Paříži neprosadil.

Reagovat
smazaný uživatel

Při vší úctě k PSG to prostě není tak zvučná adresa, než jiné kluby. Takže je docela jednoduchý si představit, že ten hráč při nějaké opravdové nabídce bude chtít přestoupit.

Trucujícího hráče strčit do béčka je instrument, který je používaný na jiné formáty hráčů, než na ten Verrattiho. Jsem si jistej, že kdyby vyjádřil touhu odejít, tak by se PSG s případným zájemcem domluvili ke spokojenosti všech tří stran. Už jen proto, co Verratti pro PSG udělal.

Reagovat
teenz

Však úplně stejně to bylo s Thiagem Silvou ne ? Taky jste kolem něj kroužili a najednou podepsal lepší smlouvu. Prostě jim zavřou hubu penězma a na zvučnou adresu mrdá pes.

Reagovat
smazaný uživatel

U těch "našich" stoperů nikdy nevíš, kde byla a je pravda. Prakticky každej den (nebrat za slovo) se objevovaly zprávy, že chce jít k nám, a že jsme s ním jednali tam a onde, a že ho přemlouvá ten a ten ...

Tam nevíš, jestli to byla nebo nebyla pravda. Můj názor je ten, že kdyby opravdu přestoupit k nám chtěl, tak k nám i přestoupil. Už z ACM jsme o něj měli ohromný zájem a rok potom probíhaly všechny ty spekulace, že o něj máme zájem i z PSG ... Jak píšu - kdyby k nám chtěl, tak si to prosadil. U něj si myslím, že spíš nechtěl přijít o svojí pozici velkýho šéfa, kterou prý plnil v Paříži. Taky se mu asi nechtělo zase po roce si zvykat na nové prostředí. A popravdě se mu ani nedivím - jeho pozice je teď ukázková a kdekdo mu ji závidí.

Reagovat
teenz

Pamatuju si, že jste o něj měli vážně zájem a ředitel PSG vyhlásil, že pokud přestoupí tak on složí výkupku za Lea a následně na to několik dní Thiago podepsal smlouvu. To je prostě jasný znamení, že v PSG se s tím neserou. Navíc, co těm hráčům v PSG aktuálně chybí ? Vážně moc lepších klubů kromě R/B nebo Bayernu není.

Reagovat
smazaný uživatel

z mýho pohledu by jim mohla chybět nějaká výzva. Přecejenom - nemají v lize tým, kterej by se jim mohl dlouhodoběji rovnat a víceméně není ani předpoklad, že by se toto mohlo v nějakým rozumným horizontu změnit. Prostě budou vyhrávat L1 a ví se to už před sezonou. Tím pádem to vlastně nemůžou brát za nějaký významný karierní úspěch.

Reagovat
teenz

Právě to je pro 95% fotbalistů jako velké +. Dostají v hezkém městě, několikrát násobně víc peněz za stejnou práci a vědí, že titul bude.

No těch 5% by po roce/dvou hledalo výzvu. Rozhodně.

Reagovat
smazaný uživatel

asi jo. Nakonec - i Messi to takhle má, a dost se mu to vyčítá. Je v Barceloně, kde se mu vše podřizuje, a vyhrává pro ni a pro sebe jeden titul za druhým. Nemá motivaci jít někam, kde by riskoval, že by nebyl velký šéf nebo že by si to tam nemuselo až tak sednout.

Reagovat
smazaný uživatel

Byl by blázen, kdyby odešel... sám říkal, že dokud Barca bude mít zájem, tak bude hrát za ni. Až na konci kariéry by rád zkusil argentinstkou ligu (tady se není čemu divit, vždyť ji nikdy nehrál).

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jako hegemonicky vyhrát ligu 10x za sebou proto, že mám vítězný tým, který to urve a je to vždy třeba o 3 - 5 bodů ... to jde.

Ale vyhrát ligu o 30 bodů je něco, co třeba mě by nemotivovalo. Oni jsou před ostatníma o tak velký parník, že ani sami v sobě přece nemůžou aktivovat všechny svoje kapacity, aby té výhry dosáhli ...

Reagovat
smazaný uživatel

tak to si asi trochu naivni ne? i kdyby psg tehdy polozilo na stul vykupku na messiho tak v prvni rade by leo musel souhasit s transferem. fotbal neni samoobsluha kdyz nepocitas smesnou premier leg.

Reagovat
smazaný uživatel

Podívej se na letošní sezonu jak to s kluby v PL vypadá. Podívej se na Man utd. Chelsea, apod... Jedinej klub který by mohl více lákat je Barcelona, Bayern a možná Real, kterej je bezpochyby velký klub, ale jeho rekord co se týče trofejí za posledních několik let je poměrně chabý. Až na dvě výše uvedené bych si oproti jakémukoliv klubu jako fotbalista asi vybral PSG, peníze, tituly, stabilita(díky spoustě peněz), a taky Francie a Paříž není zrovna žádné Rusko co týče místa na život

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pořád mi (ale je to fakt můj vlastní názor) přijde lepší adresa v Manchesteru, než v Paříži - fotbalová samozřejmě.

On mi přijde jako přesný hráč pro Pepa - jsem si jist, že by pod ním v City pokračoval v rozvoji. Navíc by to mohl brát jako výzvu - Francii se svým týmem zválcoval a chybí mu tam konkurence. Naopak City je teď v pozici vyzyvatele a bude se tam tvořit něco velkého (možná i historického).

Barca má z mého pohledu ještě na tak dva roky plno. U Realu nevím, jak počítají s Kovačičem a Kroosem. Jestli jo, tak ani tam nemají pro Verrattiho místo.

Reagovat
smazaný uživatel

jo a ten Bayern ... já nevím, ale oni mi přijdou, že mají ten kádr tak neuvěřitelně přecpanej (zvlášť v záloze), že nemusejí nakupovat lautr nikoho a docela i dlouho. Oni mají co se šířky, hloubky a kvality nejlepší kádr na světě. A to docela jasně.

Reagovat
.13

Ja by som sa nedovil, keby prave Carlo tlacil na jeho prichod, ale ak dnes podpisal novu zmluvu v PSG, tak je to asi nerealne (nastastie)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Paříž je maximálně snobský a taky maximálně kriminální město, Ligue 1 je sice zajímavá soutěž, ale pro top hráče naprosto nudná, hrajou si tam bago 20 bodů od zbytku tabulky, jakej to má význam?

PL je ve velký krizi, ale já pevně věřim, že je to jen krátkodobý

toť dodatek k těm tvejm argumentům

Reagovat
smazaný uživatel

Ale já PSG rád nemám, fandím Marseille a Arsenalu. Jen se snažím přemýšlet jako fotbalista, a né fanoušek, fotbalisti kteří odchází dneska z Evropy do Číny v produktivním věku. A proto si myslím že pro fotbalistu co vidělává 100k tydně argument snobský město je dost nepatřičný. PSG ale taky (stejně jako doufám PL když to zmiňuješ) bude jenom růst.

Reagovat
smazaný uživatel

no je fakt, že spousta fotbalistů tak uvažuje, protože jsou dementi no, asi máš recht. ale aspoň u těch Italů tak nějak čekám nějaký hodnoty

Reagovat
Generalní Gladiator

paříž je super-město módy,luxusních restaurací, jak psal někdo výše, 95procent by volilo paříž, ale těch zbývajících 5, co dá přednost lepší a zajímavější lize , pro ně je fotbal opravdu na prvním místě,můžeš vyhrát v paříži 10titulů, ale nevyrovná se to ani 3 z PL (subjektivní pohled).

Jako hrát každý týden proti mu,mc, chelsea, totenhamu,arsenalu-

Reagovat
kubys

Já furt nevím, jaký mínění máte o tom Rusku, to je fakt šílenost. Byl jsem v Paříži, byl jsem v Petrohradu a za mě třeba Petrohrad je úplně jinde, hlavně, co se čistoty města týče.

Reagovat
10

Tak zrovna Petrohrad je totálně ne-ruský město, podle toho se imho vůbec Rusko posuzovat nedá

Ale souhlasím s tím, že Paříž je v poměru s věhlasem a očekáváním návštěvníků docela shit, v tomhle ohledu je to podle mě nejpřeceňovanější město na světě.

Reagovat
kubys

Tak ono, co je zas typicky ruský město? Moskva se taky nedá považovat za hnusnou, i když to je prales. Sibiřský tovární města? Jasně, tam to je shit, ale tam člověk taky nejede za krásou. Naopak zas města v blíž Kaspickému moři, v Tatarstánu atd. jsou krásná, ale tyhle bych už vůbec za typicky ruský města nepovažoval. Prostě otázka je, kde hledat to, co by bylo pro Rusko typické. Jako jasně, když vezmu třeba Novgorod, tak to je dost smutný.

Reagovat
smazaný uživatel

Paříž získala věhlas hlavně díky nezávislému umění, odhaleným holkám(ty jsou dneska všude), příjemnému nočnímu životu s místními, historii, neobviklému urbanistickému plánu a distinktivnímu reliéfu s věží, což jsou atributy, které běžný víkendový návštěvník moc neocení, vyjma té věže. Pak je jasné, že Barcelona, Petrohrad, Řím, ale i

Praha ji předčí.

Reagovat
Uwe háže buly

Tak zrovna čistota je snad největší problém celý Francie.. špinavější stát sem nikdy neviděl.

Reagovat
Spalovač šancí

Souhlas. V Anglii, pokud chce mít hráč jistotu nějakého předvídatelného umístění, může jedině do Arsenalu. A popravdě řečeno titul s PSG v nuda lize je přece jen víc než 4. místo s Gunners v lepší lize.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim no, větší jistotu ustřelení prdele máš dneska pod Eifelovkou než u Kremlu

Reagovat
smazaný uživatel

zvučná nezvučná a přesto odtam nikdo i přes reálný zájem neodešel a takový AdM si mezi nimi a MU vybral jasně. Těm hráčům do hlavy nikdo nevidí ale lepší adresy jsou asi jen 3, pokud se jim povede vyhrát LM, tak už asi ani to ne.

Reagovat
forrest

PSG vyhraje ligu s náskokem 30 bodů. Nevím, jestli je to nějaká super štace. V LM zatím nic nepředvedli a nedivil bych se, kdyby je vyřadila Chelsea i s takovou formou v jaké momentálně je. Asi jak pro koho jsou pouze 3 prestižnější adresy... Jediné co mají, jsou peníze, a pokud dostaneš 2x více, než kdekoliv jinde, Paříž, jasné domácí tituly, domácí poháry, jsou asi pro hráče v pohodě...

Reagovat
smazaný uživatel

Já to říkám jako fanoušek Marseille, ale ... nic nepředvedli? pokud se nepletu poslední roky končili ve čtvrtfinále. A dvakrát z toho narazili zrovna na Barcelonu, která jejich tažení ukončila. Já nevím, ale tohle mi nepříjde jako "zatím nic nepředvedli" .

Reagovat
forrest

OK. 1/4 finale je OK, ale uspech bych proste bral aspon finale s jejich dominaci v domaci lize, penezmi atd...

Reagovat
smazaný uživatel

Máš pravdu - spekulace být můžou, ale reálně jim ještě nikdo neutekl. A to ten zájem o jejich hráče byl (alespoň v rovině spekulací) velký. A od nejlepších klubů.

Reagovat
smazaný uživatel

ano, vybrali si jasně, vybral si MU.

do PSG odešel pouze podle plánu B, když zjistil, že MU momentálně potápí trenér, kterej na cestě z Holandska prošel lobotomiíí a fotbalu nerozumí ani za mák. původně ale byla pro něj MU jasná volba č.1

Reagovat
smazaný uživatel

ale nebyla. PSG si ten přestup nemohlo dovolit kvůli FFP a AdM není taková hvězda, aby kvůli němu riskovali případné vyloučení z LM. Jinak by skončil v Paříži hned.

Být to místo něj takový Leoš, tak tu čtvrtmiliardu vypláznou hned. Musím se přiznat, že na následnou taškařici bych byl zvědavý. LM bez Messiho a dalších pařížských hvězd, nebo ohnutí hřbetu a jen další milionová pokuta.

Reagovat
smazaný uživatel

za předpokladu podobnejch finančních okolností teda byla.

nevim, kolik by psg bylo ochotno přeplatit, kdyby neřešil ffp

Reagovat
smazaný uživatel

Nejde o plat ale přestupní částku, kterou si PSG po nákupu Leváka Boba nemohli dovolit v tom roce platit, proto se taky objevila možnost hostování s opcí. Když se ale objevila nabídka z United, tak jakékoliv vyjednávání s PSG o hostování a odkupu v létě příštího roku ztratilo pro Real cenu. A vzhledem k tomu, o jaké šlo prachy, tak tam byl určitě ze strany Realu značný tlak na AdM.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pro Itala možná Juventus, ale PSG co do zajímavosti života, peněz a i herní stránky a určitě jistoty v top 5 klubech Evropy... o tom žádná

Reagovat
Adalberto.Littleoak

pán

Reagovat
ACSMan

Nový Scholes

Reagovat
forrest

Až trochu vypiluje střelu...

Reagovat
Kaka14

nerealny sen v AC

Reagovat
smazaný uživatel

kluci z Itálie táhnou PSG

Reagovat
smazaný uživatel

Nemá absolutně žádný důvod odcházet. Je úplně jedno, jestli by hrál o titul ve Francii, Anglii, Itálii, Španělsku nebo Německu. Největším úspěchem může být stejně jen vítězství Ligy mistrů a tu s PSG vyhrát může. Mají skvělý tým.

A po životní stránce je evidentně taky velice spokojený. Takže za mě pro Marcona palec nahoru

Reagovat
Pettirosso

Přesto mrzí, že neválí v Itálii

Reagovat
Milan.B

Reagovat
Spasitel

V moslimskom meste obdivujem, že dakto chce bývať

Reagovat
smazaný uživatel

Paríž je super.

Reagovat
smazaný uživatel

pre Trnavaka je aj Praha super

Reagovat
j_mrazik

Praha je v hodně ohledech super.

Reagovat
smazaný uživatel

povedal Blavák

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Uwe háže buly

to pro každýho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kubys

Reagovat
naheCZ

Reagovat
smazaný uživatel

Verratti prodloužil? Cavani na odchodu? DREAM!

Reagovat
.13

Koho by si chcel miesto Cavaniho?

Lebo aby to pre nas este zle neskoncilo, ak by teda odisiel aj Zlatan, co sa vklude moze stat

Reagovat
smazaný uživatel

Zlatan zůstane, kam jinam by šel? Ještě dva roky zůstane v Evropě, a pak odejde do USA.

Reagovat
.13

Dufam, ze mas pravdu, PSG s nim a bez neho je dost velky rozdiel a zatial na to podla mna ani niesme pripraveny

Reagovat
smazaný uživatel

Zlatan na to pořád má a minimálně sezónu,dvě má pořád PSG co dát. Ti ho tam budou držet do doby,než přivedou adekvátní náhradu.

Reagovat
.13

O tom ziadna. Len ked odide Edison tak urcite jeden musi prijst, Zlatan podla mna ostane, aj ked unho nikdy nevies

Reagovat
smazaný uživatel

Snad zůstane co nejdéle, když mu pořád chybí vyhrát tu LM. A on tuší, že s PSG je ta šance celkem velká a pokud ne letos, tak třeba budoucí. To by bylo nespravedlivé, kdyby hráč jeho formátu nevyhrál LM.. PSG má celkem výhodu, že ligu mají už jasně vyhranou, tak se můžou soustředit více na LM. Cavani žádná ztráta nebude, alespoň ne výrazná... jsem zvědav na léto, koho přivedou...

Reagovat
smazaný uživatel

aubameyang embolo morata dybala necid.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
.13

Krasna sprava hned takto na rano. Moj velky oblubene. A teraz na Chelsea.

Marco

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

dobra volba marco. na barcu mas jeste tak tri roky cas.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele