Žádné cíle si nedáváme, řekl k postavení v tabulce mladoboleslavský Matějovský

17.03.2019, 12:52
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (10)

Přidat komentář
Spalovač šancí

A to je možná ta hlavní chyba v MB

Reagovat
smazaný uživatel

Mešanooviiiič

Reagovat
Rarášek

Super myšlenka .

Reagovat
smazaný uživatel

Klub uplne o hovne. Diky prachum nikdy nespadne a diky debilnimu vedeni nikdy nebude mit na vic nez boj o EL a naslednou ostudu v predkolech.

Reagovat
Salfovic

Navíc ten stadion a ti diváci

Reagovat
smazaný uživatel

Tak oni sice mají dík Škodovce prachy, ale na druhou stranu sponzor tam nesype bezmyšlenkovitě. Nemají ambice hrát ligu mistrů a to sponzorství tam funguje, ale hráči co přichází se z větší části neprosadili v top3 českých klubech.

A ono se škodovkou souvisí i ta návštěvnost a atmosféra. Město je plné lidí, co tam přišlo za prací. K boleslavskému fotbalu vlastně nemají žádný vztah.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, je to asi lepší aby byli zdravej klub co hraje sem tam aspoň o ty poháry, než aby se dvě sezony zbláznili, nakupovali jak magoři a potom byli v problémech.. ale po tom co postoupili do ligy, jsem myslel že se po pár sezonách zařadí hned za Slavii a Spartu, s Plzní se tehdy ještě moc nepočítalo.. Na jejich možnosti si myslím, že třetí místo a skupinu EL by aspoň jednou za dva roky dávat měli..

Reagovat
smazaný uživatel

Já si tedy z patra nevybavím přesně jejich výsledky, ale snad kromě minulé sezóny, kde se v tom doslova plácali, hráli vždy spíš v první polovině a často o poháry. Samozřejmě, že potenciál je velký právě skrz škodovku, ale nikdo nevidí do toho kolik zdrojů doopravdy do klubu cpou. Oni tam ani nemají žádného nadstandartního hráče na ligu. Více méně je to fakt lehký nadprůměr, a jakmile se jim sezona povede, tak se to rozuteče. Naposledy tam byla generace Zahustel, Skalák atd... povedlo se pár zápasů a prodávalo se.

Reagovat
dinss

Reagovat
božský John

Zasranej alibista

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele