Začali jsme jednat s Lyonem, oznámil Fekir

01.04.2019, 21:54
Aktuality
Nabil Fekir se vzhledem ke smlouvě do roku 2020 začíná opět dostávat do spojení s možným odchodem z Lyonu. Jako kapitán však uvedl, že obě strany začaly jednat o prodloužení spolupráce...

Lyonský rodák strávil u Olympique celou svoji dosavadní profesionální kariéru, přičemž nejúspěšnější byla pro Fekira uplynulá sezóny Ligue 1, ve které zaznamenal 18 přesných zásahů.

Během probíhajícího ročníku se ofenzivní univerzál ve všech soutěžích prosadil dvanáctkrát, daleko více ale příznivce francouzského klubu zajímá, zda podepíše novou smlouvu.

"Opravdu nevím, co se během blízké budoucnosti stane, ale jak jsem několikrát zopakoval, cítím se v Lyonu dobře," prohlásil Nabil Fekir pro "Telefoot". "Zahájili jsme jednání s Lyonem, tak uvidíme, jak se to bude vyvíjet," řekl neurčitě ke své další budoucnosti.

Fekir už přitom touto dobou za Lyon nastupovat nemusel, před sezónou se o jeho služby zajímal Liverpool, nakonec však z přestupu ze zdravotních důvodů sešlo. "Je to součást kariéry, ale udělalo mě to silnějším. Musíte se neustále posouvat kupředu," uvedl Fekir.

Autor: Jiří Vojík / uk.sports.yahoo.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
Kornovec

Real Madrid? hral by lip nez Bale si myslim a zraneny tak stejne casto

Reagovat
Godwinson

Strašná škoda, že nevyšel ten Liverpool A strašná škoda, že tenhle potenciálem nabušenej Lyon vede takový střevo.

Reagovat
Seydou Doumbia

Bohužel na to jaký má Genesio materiál hraje s týmem hrozný fotbal. Tenhle kádr by měl ničit většinu soupeřů ligy a ne se bát v každém duelu o tři body proti týmum jako je Caen, Angers, Nantes a další. Navíc letos není ani žádné období, kdy by byla nějaká extra forma. Je to každý zápas úplně jiné. Top trenér by s tímhle kádrem dokázal být několik bodů za PSG.

Reagovat
Kucka

Reagovat
Frantszek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Jak mu to letos jde? A co ty kolena?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele