Fékir i Marcelo chyběli v základu, Aulas však popírá, že se poprali

13.04.2019, 11:17
Aktuality
Aktuální krize v Lyonu včera zjevně dosáhla pomyslného vrcholu. Canal+ před výkopem utkání s Nantes přinesl informaci, že se čtyři fotbalisté l’OL na tréninku poprali, přičemž následně celá čtveřice chyběla v základní sestavě Lyonu, který podruhé za sebou v lize prohrál. Jeho šance na druhé místo a přímý postup do skupiny Ligy mistrů se tak dál tenčí...

Lyon takhle v kombinace se semifinálovým selháním v Coupe de France prohrál už tři soutěžní klání v řadě, což se mu nestalo od začátku roku 2017. Zvláště šokující byla týden stará domácí prohra s Dijonem (1:3), po níž se měli na tréninku ve dvojicích pošťuchovat Nabil Fékir s Marcelem a Ferland Mendy s Memphisem Depayem.

Mendy, který se zároveň zotavuje ze zranění, následně scházel v zápasové nominaci na včerejší duel s Nantes, přičemž Fékir, Marcelo a Memphis - tři z nejvytíženějších lyonských hráčů v sezoně vůbec - utkání nenačínali od první minuty. Fékir s Memphisem nakonec alespoň střídali, prohře už ale nezabránili.

Prezident Lyonu Jean-Michel Aulas po utkání popřel, že by k jakýmkoliv potyčkám na tréninku došlo, klub jako takový ještě oficiální prohlášení nevydal. Mezitím se stále spekuluje o odchodu Bruna Génésia, který tým vede od roku 2015 a dost možná s ním již dosáhl vlastního stropu. Pokud Lille o víkendu zvítězí doma nad suverénním lídrem tabulky z Paříže, bude mít na třetí Lyon šest kol před koncem už osmibodový náskok.

Aby toho nebylo málo, Saint-Étienne může své manko na lokálního rivala v neděli proti Bordeaux stáhnout na pouhé tři body a ještě se poprat o poslední místenku v Lize mistrů.

Autor: Tomáš Daníček / Canal+

Komentáře (9)

Přidat komentář
mesyas

všichni se perou...

Reagovat
H.N.T.

Trener se smeje

Reagovat
Ross Geller

a na fotbal serou...

Reagovat
smazaný uživatel

Nejako často počuť o takýchto konfliktoch.

"Každé kráľovstvo vnútorne rozdelené spustené." Lk 11,17

Reagovat
smazaný uživatel

*spustne

Reagovat
Langi

Ja bych se tomu ani nedivil...ti hraci to maji regulerne uplne v pici a i ta atmosfera v tymu nebude buhvijaka...je mi Genesia na jednu stranu lito...hraci ho ted totalne potopili svymi vykony a pristupem k zapasum...stojim si za tim, ze trener je tam od toho, aby tymu vstipil nejakou viteznou mentalitu a namotivoval je...bohuzel ale neni vsemocny...kdyz mu na to namistrovane horke hlavy, prave typu Depay nebo Fekir zacnou srat a pridaji se k tomu vseobecni blbove jako Marcal, tak s tim on sam zmuze pramalo...

Reagovat
smazaný uživatel

Kde je napsano neco o Marcalovi? Blb jsi spis ty.

Reagovat
Langi

Ja to na rozdil od tebe trochu sleduju a Marcal je kardinalni blb, ktery mel jiz v minulosti konflikty se spoluhraci i trenerem...ja sem se primarne nebavil jen o tomhle incidentu, ale obecne o hracich, kteri tu atmosferu v tymu tvori a ovlivnuji

Reagovat
klvana

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele